διαθεσιμα αρθρα για HONDA CR-Z

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Honda CR-Z

Τα πιο δημοφιλή υβριδικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τα υβριδικά αυτοκίνητα ολοένα και πληθαίνουν ειδικά στις δημοφιλείς κατηγορίες των μικρών και μικρομεσαίων, στις οποίες είναι και πιο προσιτά σε τιμές, ενώ έχουν κοινό σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της μειωμένης κατανάλωσης βενζίνης και των μικρότερων εκπομπών CO2.

«Αγριεύει» απ’ ό,τι φαίνεται το Honda CR-Z, αφού εκτός από τη σημερινή υβριδική, θα αποκτήσει σύντομα και νέα πιο σπορ έκδοση με κινητήρα κοντά στους 200 ίππους

«Επιταχύνεται» η έκδοση turbo του CR-Z

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις προθέσεις της Honda να επενδύσει σε μια καινούρια έκδοση του μοντέλου CR-Z, με περισσότερο σπορ στιλ και υπετροφοδοτούμενο κινητήρα με απόδοση που μπορεί να φτάσει έως και τους 200 ίππους.

H έκδοση Hybrid R του CR-Z που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Η.Π.Α έχει ενδιαφέρον γιατί δείχνει τις προθέσεις της Honda να επενδύσει σε μια περισσότερο σπορ έκδοση του νέου μικρού κουπέ μοντέλου της.

Στα σκαριά τούρμπο CR-Z με 200 ίππους

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο κουπέ CR-Z αποτελούσε μέχρι σήμερα για τη γκάμα της Honda ένα ξεχωριστό υβριδικό μοντέλο, το μοναδικό σπορ της κατηγορίας του. Σύμφωνα, όμως, με νεότερες πληροφορίες η εταιρεία δεν θα αφήσει ανικανοποίητους τους πιο σκληροπυρηνικούς της φίλους, ετοιμάζοντας για το CR-Ζ μια αμιγώς σπορ έκδοση