διαθεσιμα αρθρα για OPEL AGILA

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Με έμφαση στην οικονομία

Με έμφαση στην οικονομία

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Το νεοφερμένο Pixo της Nissan είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οχήματα της μίνι κατηγορίας. Έχει χαμηλή κατανάλωση αλλά και μικρό μέγεθος που με τη σειρά του, του χαρίζει υψηλή πρακτικότητα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει όμως και για τα Ford Ka και Opel Agila.

Opel Agila τώρα με αυτόματο κιβώτιο

Opel Agila τώρα με αυτόματο κιβώτιο

Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2008

Το σούπερ μίνι της Opel, Agila εφοδιάζεται προαιρετικά με τετρατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς των πόλεων να αποφεύγουν κατά τη διάρκεια της έντονης κίνησης στους δρόμους τη κουραστική διαδικασία των συχνών αλλαγών ταχυτήτων.

Opel Agila

Opel Agila

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2007

Το νέο εκπρόσωπό της στα μικρα πολυχρηστικά παρουσίασε η Opel. Το νέο Agila, που βασίζεται στο Splash της Suzuki, ξεφεύγει από τα αισθητικά πρότυπα «κουτιού» της υπάρχουσας γενιάς και υιοθετεί έναν αρκετά πιο μοντέρνο σχεδιασμό που σίγουρα θα εκτιμηθεί περισσότερο από το νεανικό κοινό.