Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

διαθεσιμα αρθρα για SEAT ALTEA

Δικίνητα SUV για όλους!

Δικίνητα SUV για όλους!

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Η κατηγορία των SUV αποτελεί αναμφίβολα πόλο έλξης, ανεξάρτητα με το αν τελικά λίγοι εκμεταλλεύονται πραγματικά τις εκτός δρόμου δυνατότητες τους. Tα δικίνητα Crossover, με περιτύλιγμα SUV, και χαμηλό κόστος απόκτησης και χρήσης αποτελούν σήμερα την πιο ραγδαία ανερχόμενη κατηγορία.

Ελεύθεροι Ταξιδιώτες

Ελεύθεροι Ταξιδιώτες

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Οι καταναλωτικές ανάγκες δημιούργησαν νέες κατηγορίες οχημάτων, για ανάμεικτες απαιτήσεις και με ανάμεικτα χαρακτηριστικά. Έτσι όταν ένα στέισον αμάξωμα παντρεύεται με ένα cross over, έχουμε ενδιαφέροντα παραδείγματα, όπως το Seat Freetrack και το Skoda Octavia 5 Scout.

9 εκτός δρόμου με κινητήρες 2,0 λίτρων και τιμή έως 25.000 ευρώ 9 τρόποι για να αποδράσετε

9 εκτός δρόμου με κινητήρες 2,0 λίτρων και τιμή έως 25.000 ευρώ 9 τρόποι για να αποδράσετε

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

Με τη μείωση του Ε.Τ.Τ. και τις προσφορές των εταιρειών, τα δημοφιλή 2λιτρα 4x4 έχουν γίνει πιο προσιτά από ποτέ άλλοτε, όπως ισχύει και για τα 9 αυτοκίνητα που συγκρίνουμε και κοστίζουν μέχρι 25.000 ευρώ περίπου.

Το νέο Seat Altea Freetrack

Το νέο Seat Altea Freetrack

Τρίτη, 22 Μαΐου 2007

Μετά την αποκάλυψη του πρωτότυπου Altea Freetrack στην έκθεση της Γενεύης η Seat προχώρησε στη, μάλλον, αναμενόμενη παρουσίαση και της έκδοσης παραγωγής. Με το 4κίνητο μοντέλο η ισπανική εταιρεία κάνει και επίσημα το ντεμπούτο της στην ολοένα και μεγαλύτερη κατηγορία των SUV.

Seat Altea Freetrack Concept

Seat Altea Freetrack Concept

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2007

Με το νέο Freetrack concept η Seat θέλει να συνδυάσει την πρακτικότητα των πολυχρηστικών της μοντέλων με τις αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου που προσφέρει ένα όχημα με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ισχυρό κινητήρα και κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Νέο Altea e”X”tra “L”arge

Νέο Altea e”X”tra “L”arge

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2006

To νέο Seat Altea XL είναι ένα μεγαλύτερο Altea όπως προδίδει και το όνομά του. Κατασκευάστηκε για να δώσει τη λύση σε όσους ήθελαν ακόμα μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους από το απλό Altea, ενώ παρουσιάζει και μικρές διαφορές στην εμφάνιση, κυρίως στο πίσω μέρος.

Στην παραγωγή το Altea FR

Στην παραγωγή το Altea FR

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2005

Στην παραγωγή θα περάσει η γρήγορη έκδοση FR, του Seat Altea, η πρωτότυπη μορφή του οποίου παρουσιάστηκε φέτος στη Φρανκφούρτη. Το νέο "ανήσυχο" μοντέλο της ισπανικής εταιρείας θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σε λίγες μέρες στην έκθεση του Essen.