Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμες - SKODA FABIA

Πρώτη Δοκιμή & Μετρήσεις: Νέα Skoda Fabia

Πρώτη Δοκιμή & Μετρήσεις: Νέα Skoda Fabia

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022

Η νέα Fabia δεν είναι το λιτό και φθηνό μοντέλο του παρελθόντος. Μεγάλωσε αρκετά, απέκτησε χώρους επιβατών-αποσκευών μικρομεσαίου και με προίκα την τεχνολογία του ομίλου και τον πάντα πρακτικό της χαρακτήρα έρχεται να παίξει γερά στην κατηγορία συνεχίζοντας με καλό vfm.

Οδηγούμε την νέα Skoda Fabia: Ευρύχωρη, hi-tech & θυμίζει Polo

Οδηγούμε την νέα Skoda Fabia: Ευρύχωρη, hi-tech & θυμίζει Polo

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

Η νέα Fabia ανατρέπει τα δεδομένα στην κλάση των μικρών. Με διαστάσεις B-SUV, χώρους επιβατών-αποσκευών μικρομεσαίου, ικανούς κινητήρες έως 150 ίππους, ποιότητα και προίκα την προηγμένη τεχνολογία του ομίλου έρχεται να παίξει γερά στην κατηγορία.

Βρεθήκαμε στη Λισαβόνα για να οδηγήσουμε την 3η γενιά της Skoda Fabia, η οποία αναμένεται στη χώρα μας το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Νέα Skoda Fabia RS Γιατί έτσι μας αRέSει!

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Εφοδιασμένη με τον 1.400άρη TSI κινητήρα των 180 ίππων και το κιβώτιο ταχυτήτων DSG του Ομίλου Volkswagen, η νέα Skoda Fabia RS αποκτά υπόσταση και στην ελληνική αγορά έναντι του diesel προκατόχου της, προσφερόμενη μάλιστα στη χαμηλότερη τιμή της κατηγορίας.

Η πιο γρήγορη Fabia χρειάζεται μόλις 7,3 δλ. για τα 0-100 χ.α.ω.

Οδηγούμε τη Skoda Fabia RS

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

H ταχύτερη έκδοση της Skoda Fabia είναι πλέον γεγονός. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στην περασμένη έκθεση της Γενεύης, και έχει τα φόντα ώστε να τρίξει τα δόντια του ανταγωνισμού. Αυτό γιατί το μοντέλο χρησιμοποιεί το ιδιαίτερα εκρηκτικό σύνολο του κινητήρα 1.4 TSI με 180 ίππους σε δύο αμαξώματα.