Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για την 3η γενιά της Skoda Fabia.

Το μοντέλο της δοκιμής είχε τον 1,0 TSI με τα 95 άλογα και η βασική έκδοση Ambition κοστίζει 12.980 ευρώ χωρίς ελλείψεις στον εξοπλισμό.

Εύκολος χειρισμός, προβλέψιμος χαρακτήρας και άνεση είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο στηρίζεται η Fabia.

Mπροστά ξεχωρίζει η νέα μάσκα με τις κάθετες γρίλιες στα πρότυπα των πιο σύγχρονων μοντέλων της Skoda.

Τα νέα πίσω φώτα LED δίνουν ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο τυπικό σχήμα «C», που τα χαρακτηρίζει. 

Η έκδοση Monte Carlo διαθέτει διαθέτει χαρακτηριστικές σπορτίφ πινελιές στην εξωτερική σχεδίαση.

Δοκιμή: Ανανεωμένη Skoda Fabia

21.750 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2018)

Fabia Προστιθέμενης Αξίας: Η Fabia ανανεώθηκε αποκτώντας φρεσκαρισμένη εμφάνιση, νέα συστήματα ασφαλείας και έκδοση Monte Carlo στοιχεία, που της χαρίζουν αισθητή προστιθέμενη αξία.

What is new
- Aισθητικό φρεσκάρισμα
- Συστήματα ασφαλείας
- 1,0 TSI 95 ίππων
- Καίει 5,8 λτ./100 χλμ.
- Από 12.980 ευρώ

Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για την 3η γενιά της Skoda Fabia και σίγουρα το πρώτο πράγμα που γίνεται αντιληπτό είναι η προσπάθεια τόνωσης της συγκρατημένης ομολογουμένως σχεδιαστική γραμμής του 5θυρου αμαξώματος (διαθέσιμη και σε στέισον Combi έκδοση). Έτσι μπροστά ξεχωρίζει η νέα μάσκα με τις κάθετες γρίλιες στα πρότυπα των πιο σύγχρονων μοντέλων της Skoda, ο νέος προφυλακτήρας με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης και τα φανάρια, τα οποία επανασχεδιάστηκαν με την προοπτική να θυμίζουν κομμένο κρύσταλλο. Σημειώνουμε εδώ πως για πρώτη φορά η Fabia διατίθεται προαιρετικά με προβολείς LED, ενώ τα φώτα ημέρας είναι LED και στο βασικό εξοπλισμό. Νέα πίσω φώτα LED είναι επίσης προαιρετικά (στάνταρ στην έκδοση Monte Carlo), δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο τυπικό σχήμα «C», που τα χαρακτηρίζει. 

Πάμε Monte Carlo
H ανανεωμένη Skoda Fabia προσφέρεται και στην ξεχωριστή εξοπλιστική έκδοση Monte Carlo, όπως το μοντέλο της δοκιμής, που χαρακτηρίζεται από ενδιαφέροντα στυλιστικά στοιχεία, όπως μαύρη οροφή και πλαινά μαρσπιέ, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, πλούσιο εξοπλισμό, λογότυπα στις μεσαίες κολώνες και εσωτερικό με σπορτίφ λεπτομέρειες. Η έκδοση Monte Carlo προσφέρεται με όλους τους turbo κινητήρες της γκάμας, η οποία πλέον δεν περιλαμβάνει diesel σύνολο.

Το μοντέλο της δοκιμής είχε τον 1,0 TSI με τα 95 άλογα και η βασική έκδοση Ambition κοστίζει 12.980 ευρώ χωρίς μάλιστα κάποια σημαντική έλλειψη στον εξοπλισμό. Με 1.000 ευρώ επιπλέον προσφέρεται η πιο πλούσια έκδοση Style, ενώ για την Monte Carlo (την προτείνουμε) υπολογίστε 14.880 ευρώ. Η έκδοση Monte Carlo με τον κινητήρα των 110 ίππων κοστίζει 15.980 ευρώ με χειροκίνητο κιβώτιο και 16.980 με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center