Εκπτώσεις στα περισσότερα μοντέλα της προσφέρει η Hyundai, καθώς επίσης και έξτρα δωρεάν υπηρεσίες. Επίσης, είναι η μοναδική με εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων, ενώ ένα ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα υπάρχει για το υβριδικό και το ηλεκτρικό Kona. Ποιο είναι αυτό;

Hyundai: Εκπτώσεις σχεδόν σε όλα τα μοντέλα

2.157.336 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Η μάρκα που έχει καθιερωθεί στο μυαλό των Ελλήνων ως μία από τις πιο value for money επιλογές για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των εκπτώσεων με το όφελος να φτάνει έως και τα 1.000 ευρώ.

Ξεκινώντας από το νέο i10, ισχύει έκπτωση 800 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις με τις τιμές να ξεκινούν από τα 11.490 ευρώ. Ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση, που φτάνει μέχρι και 1.000 ευρώ θα συναντήσουμε στο νέο i20 με το κόστος κτήσης να ξεκινά από τις 12.990 ευρώ. Έπειτα, στα μικρομεσαία η οικογένεια του i30 (hatchback, fastback) διαθέτει χαμηλότερη τιμή έως και 800 ευρώ, ανάλογα της έκδοσης. Ίδια έκπτωση θα συναντήσουμε και στο μικρό SUV της Hyundai, το Kona με τις τιμές του να διαμορφώνονται από 17.890 ευρώ.
 
Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως όλα το μοντέλα της φίρμας διαθέτουν 5ετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων με δωρεάν οδική βοήθεια και ετήσιο τεχνικό έλεγχο. Το βασικό επιτόκιο της φίρμας είναι 7,9%, με μηδενική προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 7 χρόνια. Ωστόσο, για τα μοντέλα Kona Electric και Kona Hybrid διατίθεται ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προσφέρει επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), μέγιστη διάρκεια δανείου 84 μήνες και προκαταβολή 25%.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης:
Επισκεφτείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας περισσότερα »
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.
Μεταφερθείτε: στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

MIKRA VANS LEASING
test center