25 φωτογραφίες »

Citroen C3 Aircross vs Nissan Juke

134.902 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2021)

Ώρα για δράση: Η νέα γενιά του Nissan Juke, του προπομπού της κατηγορίας των μικρών crossover συναντά το trendy Citroen C3 Aircross σε μια αναμέτρηση μοντέρνου στυλ και ξεχωριστού χαρακτήρα.


Δύο ξεχωριστά B-SUV βρίσκονται αντιμέτωπα στο ρινγκ του AutoΤρίτη. Στη μία γωνία είναι ο προπομπός της κατηγορίας, το ιαπωνικό Nissan Juke, το οποίο στη νέα του γενιά μπορεί έχει λιγότερο εκκεντρική σχεδίαση, αλλά προσφέρει έναν πιο ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Απέναντι στέκεται το γαλλικό Citroen C3 Aircross το οποίο έχει επενδύσει στην άνεση και στον trendy χαρακτήρα. Καμπανάκι και η αναμέτρηση ξεκινάει!

Εμφάνιση: Από ένα σημείο για κάθε αντίπαλο
Αμφότερα τα μοντέλα ξεχωρίζουν στην κατηγορία για την νεανική και κομψή τους σχεδίαση. Το Nissan Juke εκφράζει ένα περισσότερο δυναμικό ύφος μέσω των έντονων ακμών του αμαξώματός του και των υπόλοιπων λεπτομερειών του, εξελίσσοντας την σχεδίαση του προκατόχου του. Από την άλλη, το πιο compact σε μήκος, αλλά υψηλότερο, C3 Aircross «πατάει» στο μοντέρνο παρουσιαστικό του C3, με μια δόση από πολυχρηστικές εμφανισιακές καταβολές διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο σχήμα.

Εσωτερικό-Χώροι: Πιο «πλούσιο» και πρακτικό το C3 Aircross, καλύτερο φινίρισμα στο Juke 
Το εσωτερικό και των δύο μοντέλων διακρίνεται για την μοντέρνα και ευχάριστη σχεδίαση αλλά και την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, με το Nissan Juke να παρουσιάζει καλύτερη συναρμολόγηση και φινίρισμα και το C3 Aircross καλύτερο εξοπλισμό στη βασική έκδοση, καθώς και τονισμένη πρακτικότητα χάρη στο συρόμενο πίσω κάθισμα. Ο διάκοσμος στις βασικές εκδόσεις εμφανίζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Citroen C3 Aircross μέσω της οθόνης αφής των 7 ιντσών που διαθέτει, κάτι που στο Juke το βρίσκει κανείς από το επόμενο επίπεδο εξοπλισμού. Το Juke πάντως προσφέρει καλύτερη θέση οδήγησης όντας συνολικά και πιο οδηγοκεντρικό. Επιπλέον, χάρη στο μεγαλύτερο μεταξόνιο και μήκος του, το ιαπωνικό μοντέλο προσφέρει μια πιο ευρύχωρη καμπίνα, αλλά ο χώρος αποσκευών του C3 Aircross διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες από τα 410 έως τα 520 λτ. (σταθερός στα 422 λτ. του Juke).

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
vw