Hyundai Tucson ή Citroen C5 Aircross; Επιδόσεις ή άνεση;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Tucson ή Citroen C5 Aircross; Επιδόσεις ή άνεση;

31.833 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2022)

Το Tucson και το C5 Aircross αντιπροσωπεύουν την Hyundai και την Citroen αντίστοιχα με τον καλύτερο τρόπο στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV χάρη στη μοναδική τους σχεδίαση, τις προηγμένες τεχνολογίες τους και την μεγάλη γκάμα κινητήρων που προσφέρουν.

Hyundai Tucson Vs Citroen C5 Aircross: Ποιο C-SUV μου ταιριάζει;

Hyundai Τucson και Citroen C5 Aircross ανταγωνίζονται στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών SUV, έχοντας το καθένα τα δικά του όπλα. Πρόκειται για δύο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με υψηλό τεχνολογικό προφίλ, μοντέρνα εμφάνιση και πλούσιους χώρους, ενώ και τα δύο μπορούν να συνδυαστούν με κινητήρες σε βενζίνη και diesel αλλά και με Plug-in υβριδική τεχνολογία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προσφέρει το κάθε μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Νεανικά και μοντέρνα με την δική του ξεχωριστή φιλοσοφία 

To SUV της Hyundai να είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα, κυρίως λόγω της μπροστινής μάσκας που ενσωματώνει τα LED φώτα αποτελώντας μαζί ένα ενιαίο σύνολο. Όταν τα φώτα είναι σβηστά, το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου φαίνεται να καλύπτεται από 29 σκούρα γεωμετρικά μοτίβα χωρίς να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά LED φώτα ημέρας που είναι ενσωματωμένα στη μάσκα. Όταν τα φώτα ενεργοποιούνται, αυτά τα μοτίβα χαρίζουν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και κομψό χαρακτήρα που ενισχύεται από τα ζεύγη προβολέων στον επίσης δυναμικό προφυλακτήρα.

To C5 Aircross είναι από την πλευρά του κομψό αλλά παράλληλα υιοτεθεί γραμμές που θα ταίριαζαν σε ένα πρωτότυπο της φίρμας για το μέλλον.  Η φαρδιά μάσκα, το οριζόντιο καπό, τα διακριτικά πλευρικά προστατευτικά airbump, οι μεγάλοι τροχοί και οι μπάρες στην οροφή υπογράφουν την SUV στόχευση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
moto