3 φωτογραφίες »

BMW τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό (+video)

35.118 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2020)

Μία BMW 316i άρπαξε φωτιά εν κινήσει στην Αττική Οδό. Η φωτιά ξεκίνησε από το μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου. Ευτυχώς οι τρεις επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους ωστόσο, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στις φλόγες τυλίχθηκε μια BMW 316i μαύρου χρώματος το πρωινό της 26ης Φεβρουαρίου στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, στο ύψος του Ν.Ηρακλείου. Στο κουπέ βαυαρικό μοντέλο (Ε92) επέβαιναν δύο κυρίες και ένα παιδί μικρής ηλικίας και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το autotriti.gr επι τόπου, η οδηγός κινείτο στον αυτοκινητόδρομο όταν ένιωσε ξαφνικά πως το αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται στο πεντάλ του γκαζιού. Δοκίμασε να φρενάρει αλλά και το πεντάλ του φρένου ήταν «νεκρό». Τότε είδε τις φλόγες να ξεπετάγονται από το καπό και με προοδευτική χρήση του χειρόφρενου ακινητοποίησε το όχημα δεξιά, εκεί όπου και τυλίχθηκε στις φλόγες, λίγα δευτερόλεπτα αφότου βγήκαν σώοι και αβλαβείς οι δύο γυναίκες και το παιδί.

Κάντε κλικ στην εικόνα και δείτε: Τι θα γίνει τελικά με τις BMW που παίρνουν φωτιά;

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, δυνάμεις της Αστυνομίας και οχήματα της Αττικής Οδού για να διαχειριστούν την κατάσταση. Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων ξεκινά να ομαλοποιείται, αφού οι φλόγες έχουν σβήσει και οι άνδρες της Τροχαίας παραχώρησαν ξανά τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί πως το ζήτημα με τις «εύφλεκτες» BMW που έχει ξεσπάσει στην Ευρώπη, αφορούσε μέχρι τώρα πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, ενώ το συγκεκριμένο όχημα ήταν με κινητήρα βενζίνης, κάτι που προκαλεί μεγαλύτερο προβληματισμό στους κατόχους BMW.


Κλικάρετε σε μία από τις παρακάτω εικόνες & διαβάστε:

Diesel η BMW X1 που κάηκε στην Ελλάδα (+video)

BMW Σειρά 3 Coupe κάηκε στην Θεσ/νίκη (+video)
Τι θα γίνει τελικά με τις BMW που παίρνουν φωτιά; BMW τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό
Κίνδυνος φωτιάς για χιλιάδες BMW στην Ευρώπη Τέταρτη BMW πιάνει φωτιά στην Ελλάδα!
Δείτε το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης από το σημείο τη στιγμή που είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά:

NEO TRAFIC
moto