Η απάντηση της BMW Hellas

80.622 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2020)

Η BMW Hellas απάντησε αναφορικά με το δημοσίευμα περί ανακλήσεων μοντέλων BMW με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Εν σχέσει με το δημοσίευμα της 10-3-2020, με τίτλο «Γιατί η BMW δεν κάνει ανάκληση;», θέτουμε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

Κατ΄ αρχήν, οποιοδήποτε προϊόν της κατασκευάστριας εταιρείας, πριν τεθεί στην διάθεση του καταναλωτικού κοινού, έχει υποστεί ιδιαίτερα υψηλής πιστότητας ποιοτικό έλεγχο, τόσο κατά την διάρκεια της παραγωγής του, όσον και μετά το πέρας αυτής.

Τα υψηλά standards ελέγχου αποτελούν πρώτιστο καθήκον έτσι ώστε να διατίθεται στο καταναλωτικό κοινό, προϊόν ασφαλές προς χρήση.

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την φιλοσοφία του BMW Group, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο και το κοινωνικό μας πρόσωπο, κάτι το οποίον δεκαετίες τώρα, αποδεικνύεται από τον υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης του καταναλωτικού κοινού στα προϊόντα μας.

Η κατασκευάστρια εταιρεία, από τη στιγμή που τα προϊόντα μας τεθούν στην διάθεση του καταναλωτικού κοινού, παρακολουθεί την πορεία τους σε κάθε βήμα. Για αυτό, ακόμη και στις περιπτώσεις που το εκάστοτε υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο δεν επιβάλει παρέμβαση των Αρχών, η εταιρεία μας προληπτικά καλεί τους κατόχους των προϊόντων μας για τυχόν αναγκαίους επιμέρους ελέγχους.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο η εταιρεία μας όσο και η κατασκευάστρια εταιρεία, βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα στα προϊόντα μας και στους πελάτες μας και τους ενημερώνουμε για κάθε τυχόν απαραίτητο μέτρο που πρέπει να ληφθεί στα οχήματά τους. Η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι υψηλών προδιαγραφών (αποστολή προσωπικών επιστολών στους κατόχους των προϊόντων μας, δελτία τύπου όπου απαιτείται, ανακοινώσεις στις ιστοσελίδες μας, κλπ) και συνηγορεί σε άμεση και άκρως αποτελεσματική επαφή μαζί τους.

Πέραν των ανωτέρω, είμαστε σε άμεση και διαρκή επαφή με τις αρμόδιες διοικητικές Αρχές (τοπικές και κοινοτικές), τόσο σε προληπτικό όσο και σε κατασταλτικό επίπεδο. Για αυτό, όταν υφίσταται ανάγκη ανακλήσεως προϊόντων μας, ενημερώνουμε άμεσα το κοινό.

Εν προκειμένω, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει θέμα ανάκλησης των προϊόντων που αναφέρετε. Για όποιες κατηγορίες των προϊόντων μας τίθεται θέμα ελέγχου αυτών ή ακόμη και ανάκλησης, να είσθε βέβαιοι, ότι ενεργοποιείται αμέσως η προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του κοινοτικού και εθνικού συστήματος (RAPEX).
Τέλος, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε, τόσον εσάς, όσο και το καταναλωτικό κοινό, ότι η ασφάλεια των κατόχων των προϊόντων μας αποτελεί υπέρτατο καθήκον μας, πράγμα που δεκαετίες τώρα αποδεικνύουμε καθημερινά».

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
NISSAN