To εμπρός μέρος έχει κάτι από Τοnale.

Oι δύο διπλές απολήξεις που ενσωματώνονται στον προφυλακτήρα παραπέμπουν επίσης στο Stinger GT.

H ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio;

8.486 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2019)

Mπροστά λίγο από Τonale και πίσω είναι ίδια με το Kia Stinger. Εσείς τι άποψη έχετε;


Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση της νέας Giulia, η Alfa Romeo αποφάσισε να αναβαθμίσει τον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου ένα χρόνο πριν το φημολογούμενο ολικό «φρεσκάρισμά» της το 2021.

Αν και αυτό είναι μια πολύ θετική εξέλιξη που θα βοηθήσει τις πωλήσεις της ιταλικής φίρμας (το 2021 θα λάβει facelift πιθανότατα και η Stelvio), oι μεγάλοι ανταγωνιστές της Αlfa στην κατηγορία όπως η BMW και η Mercedes θα προσφέρουν στο κοινό την ίδια στιγμή την καινούρια 3άρα και την νέας γενιάς C-Class αντίστοιχα.

Η Alfa Romeo Giulia πάντως αντλεί παραδοσιακά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή να αποκαλύπτει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η ανανεωμένη Giulia σε έκδοση Quadrifoglio μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram με όνομα leporsal78. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και εσείς, ο πρόβολος του μοντέλου έχει υιοθετήσει πολλά από τα στοιχεία του concept Tonale, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων. Η κατάσταση στο πίσω μέρος ωστόσο είναι πολύ διαφορετική αφού ο σχεδιαστής σημείωσε πως το μοντέλο έλαβε σημαντικές επιρροές από το… Kia Stinger GT. Συγκεκριμένα, τα φωτιστικά σώματα είναι ακριβώς ίδια ενώ οι δύο διπλές απολήξεις που ενσωματώνονται στον προφυλακτήρα δεν μπορούν να παραπέμψουν σε κανένα άλλο μοντέλο.

H δική σας άποψη κυρίως για το πίσω μέρος του ψηφιακού σχεδίου για την ανανεωμένη Giulia Quadrifoglio ποια είναι; Σας αρέσει η α λα Kia Stinger εμφάνισή του;
 

Mercedes
test center