Η νέα Jeep σε πίστα δοκιμών 4X4

1.928 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/6/2019

Οι εργαζόμενοι του νέου δικτύου της Jeep είδαν στην πράξη τις δυνατότητες των δικίνητων και τετρακίνητων μοντέλων της μάρκας στην πίστα δοκιμών 4Χ4 Attart Off Road Park.

Η εκτός δρόμου οδήγηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Jeep, με τους εκπροσώπους της να αποτελούν διαχρονικά έναν από τους κύριους παίχτες σε αυτό τον τομέα. Σήμερα, τα μοντέλα της μάρκας, που προσφέρονται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, έχουν υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρείας, χωρίς όμως να θυσιάζουν κάτι από το σκληροτράχηλο χαρακτήρα τους. Παράλληλα, τα SUV της μάρκας περιλαμβάνουν σύγχρονες λύσεις συνδεσιμότητας, εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) και προηγμένα συστήματα τετρακίνησης.
 
 
Σε αυτό το πλαίσιο η FCA Greece σχεδίασε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης με στόχο το νέο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Jeep στην Ελλάδα να γνωρίσει σε βάθος τις δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας. Εκτός από το θεωρητικό επίπεδο η εκπαίδευση περιλάμβανε και οδήγηση με στόχο την πρακτική επίδειξη των δυνατοτήτων των μοντέλων στις ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές του Attart Off Road Park. Ο Στέφανος Αττάρτ, επικεφαλής των εγκαταστάσεων μαζί με την ομάδα του ανέλαβαν να εξηγήσουν τη σωστή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των μοντέλων της Jeep σε εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και τον ασφαλή τρόπο οδήγησης σε τέτοιες συνθήκες.
 
Με τεράστια εμπειρία στην εκτός δρόμου οδήγηση, αλλά και στους αγώνες αυτοκινήτου, ο κ. Αττάρτ δοκίμασε στις ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές που έχει σχεδιάσει τις δυνατότητες των μοντέλων της Jeep, μεταφέροντας παράλληλα τη γνώση του στους συμβούλους πωλήσεων του δικτύου της Jeep. Η εμπειρία ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για όλους, με τον κ. Αττάρτ να δηλώνει: «Είναι γνωστό ότι η Jeep αποτελεί πρωτοπόρο και ηγέτη στην οχήματα 4x4 με τα μοντέλα της να προσφέρουν κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, όμως στα πλαίσια της εκπαίδευσης είχαμε την ευκαιρία και εμείς να ανακαλύψουμε ότι τα σύγχρονα, δικίνητα ή τετρακίνητα, μοντέλα της μάρκας όχι μόνο διατηρούν ατόφια αυτή την παράδοση, αλλά παράλληλα την έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο προσφέροντας την ίδια στιγμή κορυφαία επίπεδα άνεσης και ευκολία χειρισμών ακόμα και σε πολύ απαιτητικές διαδρομές. Ο έξυπνος τρόπος λειτουργίας όλων των επιμέρους συστημάτων επιτρέπει στα μοντέλα της Jeep, με την κατάλληλη καθοδήγηση, να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και ασφαλή σε κάθε επιφάνεια, ενώ εντυπωσιακό είναι ότι ο σχεδιασμός τους τα προστατεύει ακόμα και από λάθη που πιθανά μπορεί να κάνει ο οδηγός.»

21 διαθέσιμα άρθρα για JEEP  RENEGADE