Ανανεωμένο εξωτερικό εμφανής η νέα μάσκα

Χρώμιο στις εξατμίσεις

Ανανεωμένο εσωτερικό μεγαλύτερη οθόνη.

Lexus IS Sedan (+video)

4.379 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2016)

Οι πύλες της έκθεσης αυτοκίνητου στο Πεκίνο άνοιξαν για τον τύπο και υπήρχαν πολλές εκπλήξεις, μια από αυτές ήταν το ανανεωμένο Lexus IS Sedan.

Η αλλαγή που είναι εμφανής με την πρώτη ματιά εντοπίζεται στον μπροστινό προφυλακτήρα. Η μάσκα έχει μεγαλώσει, τα φώτα είναι σε σχήμα L και όσο κινούμε τα μάτια μας προς το κέντρο του μπροστινού προφυλακτήρα διακρίνουμε και τα φώτα ημέρας, γνωστά και ως Daytime Running Lights.

Δύο νέα χρώματα αμαξώματος έχουν προστεθεί στην λίστα των αλλαγών τα οποία είναι τα Deep Blue Mica και ο γραφίτης Flake. Τις εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου και το χρώμιο στις εξατμίσεις.


Στο εσωτερικό, οι αλλαγές που παρατηρούμε είναι η οθόνη πολυμέσων που έχει αυξηθεί από 7 ίντσες στις 10,3 ίντσες, ενώ υπάρχουν και νέα χρώματα που μπορούμε να επιλέξουμε για την καμπίνα. Συνεχίζοντας να παρατηρούμε την καμπίνα βλέπουμε μια ελαφρώς ανασχεδιασμένη, χαμηλότερη κεντρική κονσόλα και νέα κουμπιά στην πλευρά του Remote Touch Interface RTI στην κεντρική κονσόλα.

Οι κινητήρες του Lexus 2017 IS Sedan παραμένουν ανεπηρέαστοι από το λίφτινγκ προσφέροντας σαν επιλογές ένα 2.0 λίτρο turbo ιπποδύναμης 241 ίππων, έναν 3.5 λίτρων V6 255 ίππων και έναν 3.5 λίτρων V6 306 ίππων.



Toyota
moto