Τα 635 λτ. χώρου αποσκευών του Peugeot 5008 είναι εξαιρετικό νούμερο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που μιλάμε για την εφταθέσια έκδοση.

Peugeot 5008 7-θέσιο: Μέτρηση AutoΤρίτη 634,4 λίτρα

168.887 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2019)

+ Μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος, άνοιγμα πόρτας, εκμεταλλεύσιμο σχήμα, εφταθέσια διάταξη
- Εσωτερικό μήκος, ύψος ανοίγματος 5ης θύρας

Ο χώρος αποσκευών του Peugeot 5008 είναι από τους μεγαλύτερους που μπορούμε να βρούμε στην κατηγορία μετά και από τις ειδικές μας μετρήσεις. ¶ξια λόγου είναι η κανονικότητα του σχήματος, χωρίς εμφανείς θόλους που επηρεάζουν αρνητικά το εσωτερικό πλάτος, αλλά και πως κάτω από το δάπεδο κρύβει ακόμα δύο αναδιπλούμενες θέσεις, καθώς η μέτρησή μας έγινε με επταθέσια έκδοση. Μάλιστα το 5008 πετυχαίνει και κορυφαία επίδοση όσον αφορά στο εσωτερικό του πλάτος με 1.172 χλστ., αν και από την άλλη υστερεί συγκριτικά με τα υπόλοιπα μοντέλα στο μήκος από το κατώφλι φόρτωσης έως τη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Το κατώφλι φόρτωσής του είναι χαμηλό, στα  676 χλστ. από το έδαφος, το δε ύψος της ανοιχτής πόρτας είναι σχετικά ψηλά στα 2.048 χλστ.. Διαθέτει ένα σποτ φωτισμού και ρεζέρβα ανάγκης κάτω από το δάπεδο, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε 2 θέσεις. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel