Παρότι στο πίσω μέρος του αμαξώματος βρίσκονται οι μπαταρίες του υβριδικού συστήματος και ο χώρος αποσκευών διαθέτει ρεζέρβα, το RAV4 χώρεσε 565 λτ. από το ειδικό υλικό.

Toyota RAV4 Hybrid: Μέτρηση AutoΤρίτη 565,5 λίτρα

168.998 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2019)

+ Ύψος ανοιχτής πόρτας, μηδενικό εσωτερικό σκαλοπάτι, ρεζέρβα
- Μικρότερο σε εσωτερικό πλάτος, πλάτος ανοίγματος πόρτας, σκαλοπάτι φόρτωσης


Το RAV4 της Toyota σύμφωνα με τον «Ταμερλάνο» διαθέτει χώρο αποσκευών 565,5 λτ., νούμερο που μπορεί να μην είναι στα  κορυφαία του θέματός, ωστόσο είναι εξαιρετικό. Και εξηγούμαστε: Το RAV4 είναι υβριδικό συνεπώς οι μπαταρίες που τοποθετούνται στο πίσω μέρος του αμαξώματος, καταλαμβάνουν χώρο από τις αποσκευές, ενώ επιπλέον διαθέτει και ρεζέρβα ανάγκης αντί για κιτ επισκευής. Συνεπώς με αυτά τα δεδομένα το νούμερο είναι απόλυτα λογικό. Πάντως έχει αρκετά κανονικό σχήμα, με πολύ μικρούς θόλους εντός του διαμερίσματος των αποσκευών. Το κατώφλι φόρτωσης είναι στα 680 χλστ. από το έδαφος και σε συνδυασμό με το μηδενικό εσωτερικό σκαλοπάτι, βοηθά την φορτοεκφόρτωση βαριών αντικειμένων. Το ύψος ανοιχτής πόρτας ανέρχεται στα 1.890 χλστ., το χαμηλότερο από όλα στο θέμα μας, ενώ όλες οι υπόλοιπες διαστάσεις βρίσκονται στο μέσο όρο.   

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3: O «πρωταθλητής» των all season ελαστικών!
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel