Εμφανισιακά, το νέο roaster της Audi, μοιάζει με την αντίστοιχη Coupe του έκδοση, ακολουθώντας το νέο στυλ που του έχει προσδώσει η Audi.

Αλλαγές έχουν γίνει στον πίσω προφυλακτήρα, τα πίσω φώτα και τις απολήξεις της εξάτμισης, ενώ έχει γίνει και προσθήκη διαχύτη.

Το εσωτερικό δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την αντίστοιχη έκδοση R8 coupe, με κατά βάση αυστηρό ύφος στον σχεδιασμό του, αλλά με απίστευτη εργονομία.

Νέο Audi R8 Spyder

8.221 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2016)

Παρουσιάστηκε και επίσημα από την Audi το νέο R8 Spyder, δείχνοντάς μας όλες τις αισθητικές και μη βελτιώσεις του, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και για παραγγελία μέσα από το επίσημο δίκτυο της εταιρίας.

Πριν λίγες μέρες είχαν εμφανιστεί κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός κίτρινου R8 Spyder σε δρόμο της Ευρώπης, να οδηγείται από οδηγό δοκιμών της εταιρίας, πριν ακόμα γίνει επίσημη παρουσίασή του. Ε, μάλλον ήρθε η ώρα του, έτσι παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Audi το νέο R8 Spyder και είναι διαθέσιμο πλέον και στην επίσημη ιστοσελίδα της για διαμόρφωση και παραγγελία.


Εμφανισιακά, το νέο roaster της Audi, είναι σχεδόν ταυτόσημο με την αντίστοιχη Coupe του έκδοση, ακολουθώντας πιστά το νέο στυλ που του έχει προσδώσει η εταιρία. Αλλαγές παρατηρούνται στην μπροστινή γρίλια και τον ανανεωμένο  προφυλακτήρα, όπως αντίστοιχα αλλαγές υπάρχουν και στον πίσω, χωρίς τα φωτιστικά σώματα να στερούνται αλλαγής, δίνοντάς τους σχήμα με περισσότερες ακμές. Τροποποιήσεις, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, έχουν γίνει και στις απολήξεις της εξάτμισης, οι οποίες είναι πλέον διπλές ορθογώνιου σχήματος, ενώ έχει γίνει και προσθήκη επιβλητικού διαχύτη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
moto