Το ριζικά ανανεωμένο Mazda6 θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Λος Αντζελες, που ανοίγει τις πύλες της στις 29 Νοεμβρίου.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές δείχνουν να έχουν υπάρξει στο εσωτερικό, όπου το νέο ταμπλό ακολουθεί τη λογική των τελευταίων μοντέλων της φίρμας.

Στο Λος Αντζελες το ανανεωμένο Mazda6

3.231 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/11/2017

Με μικρές αλλαγές στο αμάξωμα, μεγαλύτερες στο εσωτερικό και ακόμα πιο μεγάλες κάτω από καπό του, το ανανεωμένο Mazda6 θα εμφανιστεί σε λίγες ημέρες στην έκθεση του Λος Αντζελες, εντάσσοντας στη γκάμα του ένα νέο turbo σύνολο βενζίνης 2,5 λίτρων.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Το ριζικά ανανεωμένο Mazda6 θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Λος Αντζελες, που ανοίγει τις πύλες της στις 29 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την τρίτη «επέμβαση» στο ιαπωνικό sedan από την αρχική παρουσίασή του το 2012.
 
Παρόλο που όπως βλέπουμε και από την πρώτη προωθητική εικόνα, οι αισθητικές επεμβάσεις είναι μάλλον περιορισμένες, οι τεχνικές αλλαγές είναι σημαντικές. Το νέο μοντέλο υιοθετεί νέες τεχνολογίες, ενώ βάζει στη γκάμα του ένα νέο 4κύλινδρο σύνολο, το Skyactiv-G 2.5 μοτέρ βενζίνης, το οποίο πλέον διαθέτει σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων.
 
Επιπλέον, η Mazda τοποθετεί στο μεσαίο της sedan μοντέλο και το νέο turbo σύνολο Skyactiv-G 2.5T που έκανε ντεμπούτο στο CX-9. Η εταιρεία δεν ανακοινώνει ακόμα νούμερα, αλλά το μοτέρ στο SUV αποδίδει έως και 250 ίππους.
   
Ακόμα, το παρόν στο ανανεωμένο Mazda6 θα δώσουν περισσότερες από τις τεχνολογίες που η εταιρεία ονομάζει «i-ACTIVSENSE». Ανάμεσά τους βρίσκεται και το cruise control που συνεργάζεται με ραντάρ και το οποίο μπορεί να ακινητοποιήσει και να επανεκκινήσει το αυτοκίνητο. Το παρόν θα δώσει και το μόνιτορ με απεικόνιση 360 μοιρών.
 
Κρίνοντας από τις δύο teaser εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το ανανεωμένο Mazda6 φαίνεται να διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ενώ οι μεγαλύτερες αλλαγές δείχνουν να έχουν υπάρξει στο εσωτερικό, όπου το νέο ταμπλό ακολουθεί τη λογική των τελευταίων μοντέλων της φίρμας.

12 διαθέσιμα άρθρα για MAZDA  6

Tags: MAZDA 6
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια