Το νέο Jazz διαθέτει μια περισσότερο μοντέρνα εμφάνιση, ενώ το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 15 χλστ. από το παρελθόν. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά του χρόνου το καλοκαίρι.

  Honda Jazz

  134.850 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2015

  Με μια ματιά
  Λανσάρεται το καλοκαίρι του 2015
  Με νέο στιλ και μεγαλύτερους χώρους
  Νέο 1,3 λτ. μοτέρ VTEC

  Το νέο
  Jazz διαθέτει μια περισσότερο μοντέρνα εμφάνιση, ενώ το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 15 χλστ. από το παρελθόν, φτάνοντας πλέον τα 3.915 χλστ.

  Η τρίτη γενιά του ευρωπαϊκού Jazz θα βασίζεται στη παγκόσμια μικρή πλατφόρμα της εταιρίας, με την κεντρική διάταξη του ρεζερβουάρ να διατηρείται. Η αρχιτεκτονική αυτή προσφέρει εξοικονόμηση χώρου, παρέχοντας πλεονεκτήματα ως προς την ευελιξία, την πρακτικότητα της καμπίνας και τις λύσεις αποθήκευσης. Η ευρυχωρία αναμένεται να βελτιωθεί περαιτέρω μέσω της αύξησης του μεταξονίου κατά 30 χλστ., ενώ παραμένει το ευέλικτο σύστημα καθισμάτων Honda Magic Seats.

  Οι άνθρωποι της Honda «υπόσχονται» μία αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία σε επίπεδο ποιότητας και άνεσης για τον οδηγό και τους επιβάτες, χάρη σε ένα νέο σύστημα ανάρτησης. Νέος, όμως, είναι και ο βενζινοκινητήρας 1.3i-VTEC, ο οποίος –κατά τη Honda- θα θα προσφέρει βελτιωμένη οικονομία καυσίμου και ανώτερες επιδόσεις. Εντάσσεται στη φιλοσοφία «Earth Dreams Technology» και συνδυάζεται είτε με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο (που αντικαθιστά την προηγούμενη πεντατάχυτη μονάδα) ή με CVT.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ