Το 2015 θα φτάσει στις αγορές και το ανανεωμένο Toyota Avensis (εικόνα η πρωτότυπη εκδοχή του που αποκαλύφθηκε στην Ιαπωνία).

  Toyota Avensis

  134.837 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2015

  Με μια ματιά
  Έρχεται το ανανεωμένο μοντέλο μέσα στο 2015
  Πιο σύγχρονο στιλ
  Με νέους diesel κινητήρες από την BMW


  Μέσα στην επόμενη χρονιά θα λανσαριστεί το facelift Toyota Avensis με ανανεωμένη γκάμα κινητήρων και πιο σύγχρονο στιλ, προκειμένου να μπει δυναμικά η ιαπωνική μάρκα στο παιχνίδι του ανταγωνισμού της μεσαίας κατηγορίας, κυρίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

  Ειδικότερα στον τομέα του design, το Avensis φαίνεται ότι θα υιοθετήσει τη μάσκα σε σχήμα «Χ», που είδαμε στο νέο Aygo και στο ανανεωμένο Yaris, προκειμένου να αποκτήσει ένα πιο επιθετικό και δυναμικό μοτίβο.

  Επιπλέον, οι πηγές μας αναφέρουν ότι η Toyota βρίσκεται σε φάση δοκιμών για το μεσαίο μοντέλο της, το οποίο θα κυκλοφορήσει ανανεωμένο μέσα στην ερχόμενη χρονιά και θα εφοδιάζεται με τους 1,6 λτ. και 1,8 λτ. βενζινοκινητήρες, βελτιωμένους ως προς την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, αλλά ταυτόχρονα θα εμπλουτισθεί η γκάμα των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων του εν λόγω μοντέλου με μοτέρ από την BMW, μικρότερου κυβισμού από το υπάρχον 2,0 λτ. Πάντως μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες επισημαίνουν ότι δεν θα υπάρξει υβριδική έκδοση για το ιαπωνικό μεσαίο μοντέλο.

  Τέλος, το ανανεωμένο Toyota Avensis φαίνεται ότι θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015, ώστε να ακολουθήσει μετά το λανσάρισμά του στις αγορές.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ