Νo touch & service Ford better …than usual!

Νo touch & service Ford better …than usual!

Η Ford υιοθετεί το πρωτόκολλο προστασίας και ασφαλείας «No Touch Contacting Business» προσφέροντας μεταξύ άλλων την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας για service από εκεί που θα τους υποδείξετε, με δυνατότητα παροχής απολυμασμένου αυτοκινήτου εξυπηρέτησης.

Σιγουριά και εξασφάλιση  παντός καιρού από τη SEAT

Σιγουριά και εξασφάλιση παντός καιρού από τη SEAT

Οι After Sales υπηρεσίες της SEAT είναι δίπλα σας κάθε στιγμή και εποχή για να σας εξασφαλίσουν πως το SEAT σας θα βρίσκεται πάντοτε στην καλύτερη κατάσταση, ώστε να το απολαμβάνετε κάθε μέρα σαν να είναι η πρώτη που το πήρατε.

Volkswagen After Sales. Δίπλα σας σε κάθε διαδρομή

Volkswagen After Sales. Δίπλα σας σε κάθε διαδρομή

Οι κορυφαίες after sales υπηρεσίες της Volkswagen εξασφαλίζουν πως το αυτοκίνητο σας θα διατηρήσει την ίδια λειτουργική και οδηγική συμπεριφορά, την ίδια απόδοση και την ίδια αξία όπως ακριβώς και όταν ήταν καινούριο, πάντα με οικονομική διαφάνεια και την εγγύηση της Volkswagen.

Mercedes-Benz - Clean & Safety tips !

Mercedes-Benz - Clean & Safety tips !

Η Νο1 μάρκα σε επιδόσεις ασφάλειας, με ειδικά προιόντα και τις κατάλληλες συμβουλές Νο1 και για υγιεινό περιβάλλον εντός καμπίνας! Mercedes-Benz.

Οι προτεραιότητες των συνεργείων της Nissan

Οι προτεραιότητες των συνεργείων της Nissan

H ανακοίνωση της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ενημερώνει για τις προτεραιότητες που δίνονται από τα ανοικτά Συνεργεία του δικτύου της.

Εσύ έχεις TPMS;

Εσύ έχεις TPMS;

Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της πίεσης του αέρα των ελαστικών σε προειδοποιεί αν πάσα στιγμή,αν τα ελαστικά σου δεν είναι στη κατάσταση που πρέπει. Αν δεν το έχεις, καλό είναι να το βάλεις!

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

After Sales - Μάθε για... after sales.

after sales

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός