Προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες αποχρώσεων και σχεδιαστικών παραλλαγών, η δερμάτινη επένδυση αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα σαλόνι αυτοκινήτου και αυτό οι ειδικοί της Carrera Leather το γνωρ

Προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες αποχρώσεων και σχεδιαστικών παραλλαγών, η δερμάτινη επένδυση αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα σαλόνι αυτοκινήτου και αυτό οι ειδικοί της Carrera Leather το γνωρίζουν καλά και μπορούν να το αποδείξουν.

5 λόγοι που αξίζει να βάλεις δερμάτινα καθίσματα
5 λόγοι που αξίζει να βάλεις δερμάτινα καθίσματα
  • Προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες αποχρώσεων και σχεδιαστικών παραλλαγών, η δερμάτινη επένδυση αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα σαλόνι αυτοκινήτου και αυτό οι ειδικοί της Carrera Leather το γνωρ
  • 5 λόγοι που αξίζει να βάλεις δερμάτινα καθίσματα
  • 5 λόγοι που αξίζει να βάλεις δερμάτινα καθίσματα

5 λόγοι που αξίζει να βάλεις δερμάτινα καθίσματα

1747 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα δερμάτινα καθίσματα δίνουν ένα premium αέρα στο αυτοκίνητό σου. Υπάρχουν 5 λόγοι για να τα τοποθετήσεις στο αυτοκινητό σου και ένας top expert εγκαταστάτης για να διαλέξεις.

mousakian 102021
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Κλασικό ή μοντέρνο, νεανικό ή ώριμο, καθημερινό ή επίσημο, όποιο κι αν είναι το στιλ που προτιμάτε στην καθημερινή σας ζωή όταν πρόκειται για το σαλόνι του αυτοκινήτου σας, η επιλογή που συνδυάζει στον απόλυτο βαθμό την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική με την αντοχή και τη χρηστικότητα είναι μόνο μία: δέρμα

Κοινοποίησέ το »


1. Το δέρμα δεν κολλάει
Το δέρμα αναπνέει. Είναι μαλακό και πορώδες, ικανό να απομακρύνει το νερό, την υγρασία και τον ιδρώτα.

2. Μυρίζει καλύτερα
Η νέα μυρωδιά του αυτοκινήτου είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία χάνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά τα δερμάτινα καθίσματα, που συντηρούνται σωστά, θα κρατήσουν τη μυρωδιά τους για χρόνια.

3. Χαρακτηρίζει την προσωπικότητα σου
Η δημιουργία ενός δερμάτινου σαλονιού είναι και προϊόν εξατομίκευσης. Δηλαδή θα το φτιάξεις σύμφωνα με το δικό σου γούστο και ανάγκες, δίνοντας του την προσωπική σου σφραγίδα.

4. Το δέρμα πρώτης ποιότητας διατηρεί τα καθίσματα σε καλύτερη θερμοκρασία και αυξάνει τη διάρκεια ζωής
Πρώτης ποιότητας δέρμα θεωρείται το πρώτο στρώμα του δέρματος του μοσχαριού, που είναι το μόνο που μπορεί να αντέξει το πρώτο στάδιο της επεξεργασίας. 

5. Το δέρμα αυξάνει την μεταπωλιτική αξία του αυτοκινήτου
Υπάρχει λόγος που οι έμποροι αυτοκινήτων τείνουν να διαφημίζουν «ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ» με τεράστια κεφαλαία γράμματα. Το δέρμα είναι ένα μεγάλο value for money για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Carrera Leather: Κορυφαίες δερμάτινες επενδύσεις για αυτοκίνητα και όχι μόνο!

Η Carrera Leather δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία δέρματος, ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση δερμάτινων επενδύσεων στους εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων, αεροσκαφών και σκαφών αναψυχής, καθώς επίσης στην επένδυση επίπλων με τον κατάλληλο τύπο δέρματος.

Σε όλες τις δραστηριότητές της η Carrera Leather συνδυάζει την ποιότητα στην κατεργασία του δέρματος με ένα τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πραγματοποιώντας συνεχείς ελέγχους στη «συμπεριφορά» του. Είναι ενδεικτικό ότι η εταιρία προμηθεύεται τα δέρματά της από τους ίδιους προμηθευτές που εμπιστεύονται όμιλοι όπως οι Mercedes, BMW, Saab, Bentley, Audi.

Σκοπός της είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, ενώ η προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι ασταμάτητη.