Αεροτομές, προφυλακτήρες & body kits made in Greece!

4629 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/9/2020

Η Motordrome είναι μία από τις καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της κατασκευής αεροδυναμικής και αισθητικής βελτιώσης του αυτοκινήτου. Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα, μιλήσαμε με τον κ. Ευάγγελο Κίτσο, Διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας, που εδρεύει στον Ασπρόπυργο.

 
Θέλετε να μας πείτε λίγα λόγια για την Motordrome;

Συμπληρώθηκαν ήδη 40 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε προϊόντα αεροδυναμικής και αισθητικής βελτίωσης για το αυτοκίνητο. Σήμερα, έχοντας αξιοποιήσει αυτήν την πολύχρονη εμπειρία και επενδύοντας σταθερά στο βιομηχανικό σχεδιασμό και τις νέες τεχνολογίες, μελετάμε, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας.

Επενδύουμε συνεχώς στις τεχνολογίες σχεδιασμού και ανάπτυξης νέων προϊόντων, όπως νέας γενιάς σχεδιαστικά προγράμματα και σύγχρονα μετρητικά υψηλής ανάλυσης επιφανειών, ώστε να μπορούμε να εφαρμόσουμε λύσεις με απόλυτη πιστότητα στις απαιτούμενες προδιαγραφές. Για την ανάπτυξη των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε  καλούπια από μασίφ αλουμίνιο και ρητίνη τα οποία κατασκευάζονται σε κέντρο κατεργασίας (C.N.C.).Ακολουθεί η παραγωγή τους, η οποία γίνεται σε μηχανές έκχυσης πολυουρεθάνης υψηλής πιέσεως και θερμοδιαμορφοτών πλαστικού ABS.

Η εταιρεία μας είναι πιστή στην ανάπτυξη συστημάτων ποιότητας και διαθέτει ήδη από το 2004 πιστοποίηση ISO 9001. Η αφοσίωση μας στις αρχές της ποιότητας, οδήγησε την εταιρεία το 2019 στην αρχή υιοθέτησης του μοντέλου αριστείας (EFQM) αλλά και πρακτικών Lean 6 Sigma με στόχο την συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των διαδικασιών μας.

Ποιo θεωρείται ότι είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ποιοτικού και οικονομικά προσιτού προϊόντος που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της αγοράς. ΓιΆ αυτό τον λόγο έχουμε σχεδιάσει μια ευέλικτη μονάδα η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε λύσεις μαζικής παραγωγής αλλά και να αναλαμβάνουμε εξατομικευμένα projects σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας.

Δραστηριοποιείστε και στο εξωτερικό;

H Motordrome TDM ξεκίνησε ως μια ατομική επιχείρηση, με αρχικό αποδέκτη την ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Ύστερα από ένα μακροχρόνιο ταξίδι εμπειριών και βελτίωσης, καταφέραμε να κερδίσουμε την αναγνώριση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις απαιτητικές αγορές της Ευρώπης αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένα projects για μεγάλους βελτιωτικούς οίκους αυτοκινήτων όπως ο ABT Sportsline, ο Irmscher Automobilbau και ο Lumma Design.