Βάλε τώρα μία οθόνη

Βάλε τώρα μία οθόνη

49407 Επισκέψεις στο άρθρο

Προσφέρουν ψυχαγωγία και εφαρμογές που βελτιώνουν την οδηγική συμπεριφορά. Γιατί να μην έχεις και εσύ μία;

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING

Πριν μερικά χρόνια αν έκανες κουβέντα για οθόνες αυτοκινήτων το καλύτερο που μπορεί να περιμέναμε ήταν να αναγράφει το όνομα του σταθμού που ακούμε ή του τραγουδιού. Γιατί όμως να παραμένεις στις τεχνολογίες του περασμένου αιώνα, όταν αυτές  πλέον δεν χρησιμοποιούνται πουθενά στην καθημερινότητα. Γιατί να μην εξελίξεις την πληροφόρηση ή την συνδεσιμότητα, την ψυχαγωγία ακόμα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου. Ζήσε στο παρόν και εγκατέστησε μία οθόνη multimedia.

Κοινοποίησέ το »


Σήμερα οι οθόνες των αυτοκινήτων είναι σαν ένα smartphone, σαν ένας μικρός υπολογιστής. H ποιότητα της εικόνας είναι απαράμιλλη, ενώ η πληροφόρηση μπορεί να προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες του οδηγού, να είναι εργονομική, όμορφη και πλούσια. Στην κατηγορία φυσικά εντάσσεται και το σύστημα πλοήγησης (GPS) .Επί το πλείστον τα συστήματα αυτά συνδέονται με bluetooth και το κινητό , βοηθώντας  έτσι τον επιβάτη να μπορεί να δώσει μέχρι και φωνητικές εντολές.
 
 Κριτήριο επιλογής οθόνης:     
 • Το μέγεθος σίγουρα μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όσο πιο μεγάλη η οθόνη τόσο πιο εύχρηστη θα είναι για τον επιβάτη.
 • Ύπαρξη ή δυνατότητα τοποθέτησης navigation
 • TV tuner (Δυνατότητα λήψης και προβολής καναλιών τηλεόρασης)
 • Mirror Link : Τεχνολογία που επιτρέπει να προβάλετε την οθόνη του κινητού σας στο σύστημα multimedia χωρίς κάποιο άλλο περιφερειακό
 • Η συμβατότητα με το ios ή το android σας και οι θύρες εξόδου της κάθε οθόνης,

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

 • ΕΛΑΣΥΝ

  ΕΛΑΣΥΝ

  Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
   2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
   2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CADENCE HELLAS

  CADENCE HELLAS

  Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
   2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

   2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • PAN-CAR

  PAN-CAR

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

   2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ