Βάλε τώρα μία οθόνη

Βάλε τώρα μία οθόνη

47950 Επισκέψεις στο άρθρο

Προσφέρουν ψυχαγωγία και εφαρμογές που βελτιώνουν την οδηγική συμπεριφορά. Γιατί να μην έχεις και εσύ μία;

mousakian 102021
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

Πριν μερικά χρόνια αν έκανες κουβέντα για οθόνες αυτοκινήτων το καλύτερο που μπορεί να περιμέναμε ήταν να αναγράφει το όνομα του σταθμού που ακούμε ή του τραγουδιού. Γιατί όμως να παραμένεις στις τεχνολογίες του περασμένου αιώνα, όταν αυτές  πλέον δεν χρησιμοποιούνται πουθενά στην καθημερινότητα. Γιατί να μην εξελίξεις την πληροφόρηση ή την συνδεσιμότητα, την ψυχαγωγία ακόμα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου. Ζήσε στο παρόν και εγκατέστησε μία οθόνη multimedia.

Κοινοποίησέ το »


Σήμερα οι οθόνες των αυτοκινήτων είναι σαν ένα smartphone, σαν ένας μικρός υπολογιστής. H ποιότητα της εικόνας είναι απαράμιλλη, ενώ η πληροφόρηση μπορεί να προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες του οδηγού, να είναι εργονομική, όμορφη και πλούσια. Στην κατηγορία φυσικά εντάσσεται και το σύστημα πλοήγησης (GPS) .Επί το πλείστον τα συστήματα αυτά συνδέονται με bluetooth και το κινητό , βοηθώντας  έτσι τον επιβάτη να μπορεί να δώσει μέχρι και φωνητικές εντολές.
 
 Κριτήριο επιλογής οθόνης:     
  • Το μέγεθος σίγουρα μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όσο πιο μεγάλη η οθόνη τόσο πιο εύχρηστη θα είναι για τον επιβάτη.
  • Ύπαρξη ή δυνατότητα τοποθέτησης navigation
  • TV tuner (Δυνατότητα λήψης και προβολής καναλιών τηλεόρασης)
  • Mirror Link : Τεχνολογία που επιτρέπει να προβάλετε την οθόνη του κινητού σας στο σύστημα multimedia χωρίς κάποιο άλλο περιφερειακό
  • Η συμβατότητα με το ios ή το android σας και οι θύρες εξόδου της κάθε οθόνης,

Κοινοποίησέ το »

  • ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Γ.

    Μάλιστα! Να βάλουμε μία όσο το δυνατόν πιο μεγάλη οθόνη. Να βάλουμε και μια πολυθρόνα και ένα σκαμνάκι για τα πόδια, να πάρουμε ένα σακουλάκι με πατατάκια ή ποπκόρν για να δούμε την ταινία που θα παίζει η πιο μεγάλη οθόνη και φυσικά να ξεχάσουμε την πραγματική έννοια της οδήγησης. Όλες αυτές οι ΄΄απαραίτητες΄΄ ευκολίες αποσπούν την προσοχή του οδηγού από το δρόμο, με αποτέλεσμα αυτός να είναι πιο επιρρεπής σε ατυχήματα. Και αυτό επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., όπου μεγάλο ποσοστό ατυχημάτων οφείλεται σε έλλειψη προσοχής του οδηγού λόγω της ενασχόλησής του με τις ΄΄έξυπνες΄΄ συσκευές και με τις ΄΄μεγάλες΄΄ οθόνες του οχήματος κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Αλήθεια μήπως οι κατασκευαστές αεροσκαφών είναι ηλίθιοι που δεν έχουν εγκαταστήσει μεγάλες οθόνες στα αεροσκάφη τους, αλλά χρησιμοποιούν αναλογικά όργανα; Για σκεφτείτε το λίγο. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας και τη δυνατότητα γνωστοποίησης της άποψής μου. Χρήστος Α.Γ.