Από το μαιευτήριο στο δημοτικό με ένα κάθισμα

3456 Επισκέψεις στο άρθρο

Ψάχνεις να βρεις ένα παιδικό κάθισμα για το αυτοκίνητο, το οποίο να προσαρμόζεται ενώ το παιδί σου μεγαλώνει; Τώρα το βρήκες!

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Το παιδικό κάθισμα Macan ISOFIX 360° είναι ένα νέο παιδικό κάθισμα που θα «συντροφεύει» το παιδί σας από την πρώτη μέρα της ζωής του μέχρι να γίνει 12 χρονών. Η μοναδική τεχνολογία ISOFIX 360° επιτρέπει την ελεύθερη περιστροφή του καθίσματος, ώστε να γίνεται πιο εύκολη ή είσοδος και η έξοδος του παιδιού από το αυτοκίνητο. Μπορεί να εγκατασταθεί σε αυτοκίνητα με υποδοχές Isofix, αλλά και σε αυτοκίνητα με μόνο ζώνες ασφαλείας 3 σημείων (universal).

Αναλυτικότερα το Macan ISOFIX 360° έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

-Μοναδική τεχνολογία ISOFIX 360° που επιτρέπει την ελεύθερη περιστροφή του καθίσματος για μεγαλύτερη ευκολία στην είσοδο και την έξοδο του παιδιού σας από το αυτοκίνητο.

-Αφαιρούμενο μαξιλάρι-μειωτήρας για τα μικρότερα παιδιά.

-4 θέσεις ανάκλησης, όταν το κάθισμα είναι τοποθετημένο με φορά προς τα εμπρός.

-Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο καθΆ ύψος σε 10 θέσεις.

-Τop tether: πρόσθετος ιμάντας που βρίσκεται στο πάνω μέρος του καθίσματος και μειώνει την κλίση της κεφαλής προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης.

-Σύστημα Side Impact Protection για καλύτερη προστασία του κεφαλιού του παιδιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.
-Σύστημα Dri-Seat: ειδική επένδυση που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία αέρα, ώστε το παιδί σας να αισθάνεται ακόμα πιο άνετα στα ταξίδια.
-Πρόσθετη πλευρική προστασία.

-Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων με πρόσθετα αντιολισθητικά μαξιλαράκια για τους ώμους, ώστε οι ζώνες να μένουν στη θέση τους.

Χρήση σε 3 στάδια

Ανάλογα την ηλικία και το βάρος του παιδιού σας, το παιδικό κάθισμα της Macan μετατρέπεται αναλόγως, ώστε να παρέχει απόλυτη ασφάλεια. Συγκεκριμένα:

0-18 κιλά: Το κάθισμα δένεται με ανάποδη φορά στο αυτοκίνητο. Όταν το κάθισμα δένεται με ανάποδη φορά μπορείτε να το ασφαλίσετε είτε με isofix είτε με τις ζώνες τριών σημείων του αυτοκινήτου.

9-15 κιλά: Τοποθετείται με φορά οδήγησης και μπορεί να τοποθετηθεί είτε με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου είτε με  συνδέσμους Isofix και Τop tether.

15-36 κιλά:.Το κάθισμα τοποθετείται με φορά οδήγησης και μπορεί να τοποθετηθεί είτε με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου είτε με  συνδέσμους Isofix και Τop tether. Στο Group αυτό, έχουν αφαιρεθεί οι ζώνες ασφαλείας 5 σημείων του καθίσματος και το παιδί δένεται με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Θα το βρεις στην Bebe Stars

Η εταιρεία Βebe Stars κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς, αλλά και του εξωτερικού, παράγοντας μια μεγάλη σειρά προϊόντων σε βρεφικά είδη για τη φροντίδα, τη μετακίνηση και τη διασκέδαση του μωρού. Σχεδιάζει τα προϊόντα της με τους πιο αυστηρούς κανόνες ασφαλείας που ισχύουν στις διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, ενώ παράλληλα είναι συνώνυμα της άνεσης και της προηγμένης τεχνολογίας.

Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε καροτσάκια, στράτες, παρκοκρέβατα, καθίσματα αυτοκινήτου και φαγητού, κούνιες, ποδήλατα, προίκες μωρού, παιδικά έπιπλα κ.α.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ