BILSTEIN B6 Camper: Νέα σειρά προϊόντων ειδικά για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα
BILSTEIN B6 Camper: Νέα σειρά προϊόντων ειδικά για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα
  • BILSTEIN B6 Camper: Νέα σειρά προϊόντων ειδικά για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα
  • BILSTEIN B6 Camper: Νέα σειρά προϊόντων ειδικά για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα

BILSTEIN B6 Camper: Νέα σειρά προϊόντων ειδικά για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα

3596 Επισκέψεις στο άρθρο

Η βιομηχανία του κάμπινγκ γνωρίζει άνθηση, χωρίς να φαίνεται κάποιο τέλος στον ορίζοντα. Ωστόσο, η οδηγική συμπεριφορά των επαγγελματικών οχημάτων που χρησιμοποιούνται δεν είναι πάντα ιδανική για χρήση σε κάμπινγκ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κλασικές αναρτήσεις φορτηγών έχουν σχεδιαστεί για συνθήκες φορτίου που παρουσιάζουν έντονες διακυμάνσεις.

mousakian 102021
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

Από την άλλη πλευρά, τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα δεν είναι ποτέ πραγματικά κενά λόγω των βαρέων εσωτερικών στοιχείων, αλλά τείνουν να κινούνται λίγο κάτω από το επιτρεπόμενο συνολικό βάρος. Επομένως, η έλλειψη άνεσης στο ταξίδι, η κακή σταθερότητα στις στροφές ή οι ενοχλητικοί θόρυβοι οδήγησης δεν κάνουν το ταξίδι απόλαυση.

Γι’ αυτό οι ειδικοί στα αμορτισέρ της BILSTEIN αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σειρά προϊόντων για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα με βάση το υψηλής απόδοσης αμορτισέρ B6 με την κατάληξη “Camper”. Για πολλούς, αυτό το καινοτόμο προϊόν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Όλες οι πληροφορίες για το προϊόν βρίσκονται επίσης στη διεύθυνση camper.bilstein.com.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Διατίθεται για Fiat Ducato (από το 2006) και για πανομοιότυπα οχήματα Citroën & Peugeot

Το Fiat Ducato (από το 2006) αποτελεί τη βάση για πάνω από τα μισά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα στην Ευρώπη. Είναι το πρώτο που επωφελείται από τη σημαντική αύξηση της δύναμης απόσβεσης σε σύγκριση με το εργοστασιακά αμορτισέρ. Λαμβάνονται επίσης υπόψη όλα τα όμοια κατασκευασμένα οχήματα των Citroën και Peugeot.

Η διαμόρφωση του B6 Camper δοκιμάστηκε αρχικά στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των τροχόσπιτων. Οι νέες οικογένειες εκτιμούν ιδιαίτερα αυτά τα προσιτά οχήματα. Η BILSTEIN έχει πραγματοποιήσει ειδικές δοκιμαστικές διαδρομές για αυτή την εφαρμογή, ώστε να εγγυάται και εδώ τη βέλτιστη συμπεριφορά.

Θα ακολουθήσουν διαδοχικά και άλλες εφαρμογές. Θα υπάρχει επίσης μια παραλλαγή με αυτόματη ρύθμιση της δύναμης απόσβεσης με καθαρά μηχανική διαδικασία. Αυτό το αμορτισέρ ρυθμίζει αυτόματα τα χαρακτηριστικά του μέσω της ανατροφοδότησης των ταλαντώσεων από το δρόμο. Οι ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων οχημάτων μπορούν επομένως σύντομα να προσβλέπουν σε ένα ακόμη προϊόν για κάμπινγκ από την BILSTEIN.
 

Τα πλεονεκτήματα του BILSTEIN B6 Camper αναλυτικά

Το B6 Camper συνδυάζει μια σειρά από πλεονεκτήματα: Αυτά περιλαμβάνουν ένα πλεονέκτημα ασφάλειας σε πλευρικούς ανέμους και στροφές χάρη στη βέλτιστη πρόσφυση και μια πιο έντονη εμπειρία οδήγησης χάρη στην υψηλή πρόσφυση και τον ακριβή χειρισμό.

Ταυτόχρονα, οι κατασκηνωτές μπορούν να προσβλέπουν σε μια πιο άνετη εμπειρία οδήγησης. Η μείωση του θορύβου οδήγησης χάρη στην καλύτερη απόσβεση συμβάλλει σε αυτό εξίσου με την αύξηση της άνεσης χάρη στη βελτιστοποιημένη συμπεριφορά κύλισης σε λιθόστρωτα και ισόπεδες διαβάσεις.

Η επιτυχημένη ρύθμιση οφείλεται στο γεγονός ότι το αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων BILSTEIN B6 Camper δεν είναι ένα απλό προϊόν μεταφοράς. Κάθε εφαρμογή ρυθμίζεται ξεχωριστά στις απαιτητικές δοκιμαστικές διαδρομές της BILSTEIN στο «ATP Automotive Testing Papenburg».

Αυτή η χρονοβόρα διαδικασία είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η κυκλοφορία του προϊόντος γίνεται με χρονική κλιμάκωση. Βήμα προς βήμα, η BILSTEIN θα δοκιμάσει και θα τελειοποιήσει περαιτέρω εφαρμογές του B6 Camper σε οχήματα και θα τις διαθέσει στην αγορά – αλλά μόνο όταν οι απαιτητικοί μηχανικοί δοκιμών είναι πλήρως ικανοποιημένοι.