Τα προϊόντα της Bizzar κατασκευάζονται από την Cadence Hellas. Η σειρά περιλαμβάνει καλώδια, αξεσουάρ, RCA, καμπίνες, πλήρη σειρά Ηχείων, Car & Moto Alarm, LED, Xenon HID, DVB-T MPEG4 κ.α.

Τα προϊόντα της Bizzar κατασκευάζονται από την Cadence Hellas. Η σειρά περιλαμβάνει καλώδια, αξεσουάρ, RCA, καμπίνες, πλήρη σειρά Ηχείων, Car & Moto Alarm, LED, Xenon HID, DVB-T MPEG4 κ.α.

Bizzar! Οι σύγχρονες οθόνες multimedia από την Cadence Hellas

5268 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Cadence Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο του car-audio από το 1985 πραγματοποιώντας μια επιτυχημένη πορεία. Από το 2001 κατασκευάζει την δική της σειρά οθονών multimedia με το όνομα Bizzar.

PERAMAX
PLAKA PARKING

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε δεκάδες δέκτες με οθόνης (αφής ή με κουμπιά) που έχουν την δυνατότητα να εγκατασταθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε όχημα που κατασκευάστηκε από το 1980 και μετά. Εάν λοιπόν διαθέτετε παλαιότερο αυτοκίνητο μπορείτε να έχετε σχεδόν όλες τις τρέχουσες δυνατότητες ψυχαγωγίας, ξοδεύοντας ακόμα και λιγότερα από 500 ευρώ.

Κοινοποίησέ το »


Είναι θέμα ψυχαγωγίας και ασφάλειας!

Βάζοντας μία multimedia οθόνη στο αυτοκίνητό σας, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, θα κερδίσετε και μία σειρά από λειτουργίες – πλεονεκτήματα, με τα οποία θα μπορείτε και εσείς να γευτείτε την σύγχρονη οδηγική εμπειρία. Εκτός από το ανώτερο επίπεδο ψυχαγωγίας, δίνεται η δυνατότητα να βλέπετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα, χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο για πολλή ώρα, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να εγκαταστήσετε διάφορες εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να οδηγείτε ασφαλέστερα.

Στην Cadence Hellas θα βρείτε μία ευρεία γκάμα από οθόνες και όχι μόνο

Αν ψάχνετε και εσείς να αναβαθμίσετε την ψυχαγωγία του αυτοκινήτου σας, τότε θα πρέπει να πάτε στη Cadence Hellas. Εκεί θα βρείτε πληθώρα ηχοσυστημάτων, ενώ μπορείτε να λάβετε  πλήρως οργανωμένο service, από το εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνικούς. Η επιτυχημένη της πορεία στο χώρο φαίνεται και από τις νίκες της σε διάφορους διαγωνισμούς ηχοσυστημάτων και η παρουσία της σε ΔΙΕΘΝΕΙΣ εκθέσεις.
Συγκεκριμένα θα βρείτε τα εξής προϊόντα:
  • Multimedia
  • Radio/USB
  • Συστήματα ασφαλείας
  • Ενισχυτές
  • Ηχεία
  • Φωτισμό
  • Accessories
Σύγχρονα συστήματα multimedia από την Bizzar
Το 2001, η Cadence Hellas δημιούργησε  το νέο δικό της brand name, το Bizzar. Κατασκεύασε μια ολοκληρωμένη σειρά Car Audio προϊόντων από καλώδια, αξεσουάρ, RCA, καμπίνες, πλήρη σειρά Ηχείων, Car & Moto Alarm, LED, Xenon HID, DVB-T MPEG4 & πολλών ακόμη προϊόντων. Οι οθόνες της ταιριάζουν σε όλα τα αυτοκίνητα και θα τις βρείτε σε εξαιρετικές τιμές.

Δείτε και εσέις τα εξαιρετικά προϊόντα της εταιρίας με μία επίσκεψη στα sites της
https://bizzar.gr/
https://cadence.gr/

 

Κοινοποίησέ το »