Ειδικοί στην ECU και στα ηλεκτρονικά!

3034 Επισκέψεις στο άρθρο

H DL Electronics παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στους φίλους του αυτοκινήτου. Ειδικότητα της είναι ο επισκευή και ο προγραμματισμός εγκεφάλων και άλλων ηλεκτρονικών συστημάτων.

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Μπαίνοντας στις εγκαταστάσεις της DL Electronics θα βρείτε μία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται  στο προγραμματισμό εγκεφάλων. Διαθέτει τεχνικούς με τεχνογνωσία και εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο και φυσικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας πάντα original και με σειριακό αριθμό. Έχουν πάντα τις τελευταίες αναβαθμίσεις στα πιο σύγχρονα εργαλεία του χώρου, ώστε να μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό με όσο πιο εργοστασιακή μορφή γίνεται.

Αναλυτικότερα στην DL Electronics είναι ειδικοί και στην επισκευή - προγραμματισμό κλειδιών immobilizer κοντέρ airbag. Παράλληλα είναι expert στην κατασκευή και επισκευή καλωδιώσεων, κολωνών τιμονιού και οργάνων. Επίσης στις εγκαταστάσεις της μπορείτε να παραγματοποιήσετε τοποθέτηση συστημάτων συναγερμών, ήχου & οργάνων ακριβείας.
 

Η τεχνογνωσία, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στις επιχειρήσεις που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.
 

 Ξέρετε ότι,

Mε τη βελτίωση του εγκεφάλου σε υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο, μπορούμε να έχουμε αύξηση της απόδοσης κατά 20-30%, ενώ σε ένα ατμοσφαιρικό, αυτή η αύξηση κατά μέσο όρο υπολογίζεται στα 8-15%. Αυτά τα ποσοστά μπορεί να είναι και μεγαλύτερα, αν η βελτίωση του εγκεφάλου συνδυάζεται με άλλες βελτιώσεις.
 
Το σημαντικότερο αποτέλεσμα της αναβάθμισης, είναι η ροπή που παίρνει το αυτοκίνητο, και δια της ροπής, ως γνωστό, μειώνεται και η κατανάλωση καυσίμων. Διότι, εκεί που το αυτοκίνητο πήγαινε με 2α ή 3η, πηγαίνει με 3η ή 4η αντίστοιχα.
 
Επίσης, ο προγραμματισμός της ECU μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια της εξόδου του καυσίμου από τους εγχυτήρες στον κινητήρα. Αυτό δημιουργεί ένα πλουσιότερο μίγμα καυσίμου-αέρα το οποίο συνεισφέρει σε απόδοση και οικονομία.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΑΔΙΚΟΣ
DL ELECTRONICS
ΘΗΣΕΩΣ 10, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ