Εξατμίσεις & λύσεις βελτίωσης!

1691 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/8/2021

Στην Power Up Exhaust ξέρουν καλά ότι η καλή εξάτμιση βελτιώνει τις επιδόσεις. Έχουν το know how για να φτιάξουν την καλύτερη για κάθε αυτοκίνητο.

Η εξάτμιση του αυτοκινήτου αποτελείται από διάφορα τμήματα που ενώνονται μεταξύ τους. Ξεκινώντας από την πολλαπλή, που διαθέτει ανάλογο αριθμό σωλήνων με τους κυλίνδρους του κινητήρα. Οι σωλήνες αυτοί ενώνονται και καταλήγουν σε ένα τμήμα. Μετά από εκείνο το σημείο ενώνονται με τον καταλύτη που φιλτράρει τις βλαβερές ουσίες της καύσης του κινητήρα. Σειρά έχει το μεσαίο καζανάκι και το τελικό, με το πρώτο να είναι υπεύθυνο για τη ροή των καυσαερίων και το τελευταίο να περιορίζει το θόρυβο που εκπέμπεται στο περιβάλλον. 

Kοινοποίησε το »


Μία βελτιωμένη εξάτμιση απελευθερώνει την -περιορισμένη από τον κατασκευαστή- ροή των καυσαερίων με αποτέλεσμα να μπορεί ο κινητήρας να αυξήσει αυτόματα τη δύναμη που παράγει. Ανάλογα τον κινητήρα του αυτοκινήτου αλλά και το πόσο «φιμωμένος» είναι, ανάλογη είναι η επιπλέον δύναμη που θα αποδώσει. Η δύναμη αυτή μπορεί να εμφανιστεί σε δύο τομείς: στην αύξηση της ιπποδύναμης ή της ροπής που παράγει το μοτέρ.

Εκτός από τη βελτίωση του κινητήρα, μία «ελεύθερη» εξάτμιση προσφέρει μία ευχάριστη και έντονη χροιά του ήχου που παράγει, με ανάλογης έντασης μπάσο. Το πόσο έντονη ή διακριτική θα είναι αυτή η ένταση κανονίζεται από τη χωρητικότητα των σιλανσιέ και, κατά συνέπεια, από τις ανάγκες του οδηγού. 

Η Power Up Exhaust με εμπειρία & εξειδίκευση κατασκευάζει χειροποίητες εξατμίσεις. Ιδιαίτερες προτάσεις-λύσεις  για κάθε αυτοκίνητο (αφού προηγηθεί μελέτη των αναγκών του κατόχου του). Λύσεις που οδηγούν σε αύξηση της ιπποδύναμης αλλά και της ροπής του κινητήρα στην κλίμακα στροφών που λειτουργεί το αυτοκίνητο του.

Τα ειδικά προϊόντα της εταιρείας βελτιώνουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου, στην καθημερινή χρήση του ενώ συμβάλλουν και στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υγεία όλων μας, μειώνοντας τους καρκινογόνους ρύπους που εκπέμπουν οι κινητήρες των αυτοκινήτων. 


POWER UP EXHAUST
Καλέστε: 2104009992

Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/Power-up-exhausts-239609452800838/?ref=page_internal
 

Kοινοποίησε το »