Εσύ ξέρεις από βελτίωση;

Διαβάστηκε από 3576 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/9/2017

Αποφάσισες να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητό σου και φοβάσαι διότι δεν ξέρεις ή έχεις  απορίες; Θέλεις να ξέρεις για τον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου; Για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσεις; Ενας top expert της αγοράς έχει τις απαντήσεις!

 
Ο καλός ειδικός μπορεί να έχει πρόσβαση παντού, με μετατροπές που δεν παραβιάζουν τις δικλείδες ασφαλείας

Τη σημερινή εποχή, με την πρόοδο της τεχνολογίας, των μηχανημάτων, αλλά και την τεχνογνωσία που υπάρχει γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου, ο καλός ειδικός καταφέρνει να έχει πρόσβαση σε όλους τους χάρτες όλων των εγκεφάλων αυτοκινήτων. Ετσι, ελέγχεται κάθε πιθανή παράμετρος και χάρτης του κινητήρα. Δημιουργούνται πολύ αξιόπιστα, ασφαλή και δυναμικά προγράμματα. Μέσω, λοιπόν, του επαναπρογραμματισμού εγκεφάλου και της μακροχρόνιας εμπειρίας του ειδικού, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης των χαρτών του εργοστασιακού προγράμματος χωρίς της παράκαμψη δικλείδων ασφαλείας, με αποτέλεσμα γρήγορα και αξιόπιστα σύνολα.

Αυξάνονται ιπποδύναμη και ροπή, μειώνεται η μεικτή κατανάλωση, επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής του κινητήρα

Μέσω του επαναπρογραμματισμού, οι τιμές της ιπποδύναμης και ροπής, αυξάνονται αισθητά, βελτιώνοντας την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ταυτοχρόνως, λόγω του καλύτερου κύκλου λειτουργίας του κινητήρα, η κατανάλωση καυσίμου σε μεικτό κύκλο μειώνεται και ο χρόνος ζωής του κινητήρα επιμηκύνεται.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι προγραμμάτων, ανάλογα με την ποιότητα βενζίνης που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι προγραμμάτων ανάλογα με την ποιότητα βενζίνης που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης. Κάθε πρόγραμμα, όμως , μπορεί να φτιαχτεί ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις του κάθε οδηγού. Η τεχνογνωσία επιτρέπει να ρυθμίζει ο τεχνικός τον εγκέφαλο ανά ταχύτητα ξεχωριστά - ρυθμίζοντας πιέσεις, μείγματα, τροφοδοσίες, αποκρίσεις -  φτιάχνοντας προγράμματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του ιδιοκτήτη.

Με σεβασμό στις εργοστασιακές δικλείδες ασφαλείας, για προστασία σε περίπτωση κακής ποιότητας καυσίμου

Το βελτιωτικό πρόγραμμα της εταιρείας έχει δημιουργηθεί με απόλυτο σεβασμό στις εργοστασιακές δικλείδες ασφαλείας. Αυτό αυτομάτως σημαίνει, ότι ο κινητήρας παραμένει ασφαλής σε κάθε είδους δυσλειτουργία σε περίπτωση κακής ποιότητας καυσίμου. Το πρόγραμμα προσαρμόζει την απόδοση του κινητήρα στην περίπτωση αυτή, εξασφαλίζοντας τον κινητήρα από πιθανές ζημιές.

Οι πολλοί τύποι προγραμμάτων εξασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση των φθορών του κινητήρα

Όλα τα προγράμματα φτιάχνονται με γνώμονα την αρμονική συμπεριφορά του εγκεφάλου με τα περιφερειακά του κινητήρα. Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί πολλοί τύποι προγραμμάτων που εξαρτώνται από τα περιφερειακά του κινητήρα και το κατά πόσο βελτιωμένα είναι, ελαχιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό, τις φθορές και την καταπόνηση του κινητήρα.

Επαναπρογραμματισμός και όχι παράλληλος εγκέφαλος, ώστε να διατηρούνται εντεργοί οι εργοστασιακοί χάρτες

Ο παράλληλος εγκέφαλος τοποθετείται ως έξτρα εξάρτημα στο αυτοκίνητο και όταν ενεργοποιείται, παρακάμπτεται η λειτουργία του εργοστασιακού εγκεφάλου, επομένως και οι εργοστασιακοί χάρτες και δικλείδες ασφαλείας. Αντιθέτως, μέσω του επαναπρογραμματισμού του εργοστασιακού εγκεφάλου, διατηρούνται όλοι οι εργοστασιακοί χάρτες ενεργοί, επομένως και όλες οι δικλείδες και φίλτρα ασφαλείας.

Οι πληροφορίες προέρχονται από έναν TOP expert της αγοράς, τον κ. Ταξόπουλο Πέτρο και την TMG Performance.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Κορυφαία αξεσουάρ σε ανταγωνιστικές τιμές

  Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.
   2109241721 Περισσότερα
 • Τα πάντα για τα εξαρτήματα μετάδοσης

  Η εταιρεία Γκατζελάκης, ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αυτοκίνητα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει είναι τα εξής: Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν. Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις. Σετ γραναζιών και αξόνων ασυγχρόνιστων κιβωτίων και σετ γραναζιών και αξόνων συγχρονιζέ κιβωτίων. Κατασκευή κορώνας πηνίου πισινοκίνιτων αυτοκινήτων.
   2467042690 Περισσότερα
 • Προγραμματίζει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς

  Η επιχείρηση «Microchips Tuning» βρίσκεται στο χώρο της βελτίωσης από το 2003. Εχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα αποτελέσματα και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της ποιότητας. Χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις αναβαθμίσεις.
   2104838357 Περισσότερα
 • Μόνο οι καλύτερες εξατμίσεις

  Η εταιρία Δρακάτος  και Σια ΕΕ, πρωτοπορεί στο τομέα της εξάτμισης σχεδόν 30 χρόνια και διαθέτει μόνο τα καλύτερα. Καταλύτες κεραμικοί και μεταλλικοί, φίλτρα μικροσωματιδίων, εξατμίσεις, κρεμαγιέρες και σπιράλ. Με ανταγωνιστικές τιμές και αυθημερόν παράδοση πανελλαδικά βασιζόμενη στις εξαιρετικές τιμές εκπληρώνει κάθε απαίτηση με εγγυημένο αποτέλεσμα.  2103464883 Περισσότερα
 • Οι ειδικοί σε BMW & Mini Cooper

  Service, συντήρηση, διαγνωστικός έλεγχος και βελτιώσεις. Πολύχρονη πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου. Χρήση των καλύτερων βελτιωτικών προϊόντων της αγοράς. Επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
   2104178111 Περισσότερα
 • Η λύση στην εξάτμιση

  Η εταιρεία Karabelas Exhaust, από το 1978 δραστηριοποιείται στον κλάδο της εξάτμισης  οχημάτων. Ασχολείται εκτός των άλλων με την παραγωγή και πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων εξατμίσεων, για επιβατικά αυτοκίνητα και ειδικές κατασκευές για οποιοδήποτε αυτοκινούμενο ή μη μηχάνημα.
   2710238502 Περισσότερα
 • Ποιοτική αναβάθμιση αυτοκινήτων από την Geartech Engineering!

  Αριστα καταρτισμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο από την BIGAS Ιταλίας! Το 35% το προσωπικού είναι απόφοιτοι ανώτατων Πολυτεχνικών σχολών. Πολυετής εμπειρία στην ρύθμιση των κινητήρων. Λογικές τιμές, με δημιουργία προσφορών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.  2103410108 Περισσότερα
 • Εμπειρία στην υγραεριοκίνηση

  Η εταιρεία  «Μπουλέκος Gas»  , εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της υγραεριοκίνησης. Στόχος της οι οι φθηνότερες και καθαρότερες μετακινήσεις.  2102828050 Περισσότερα
 • Για πελάτες με πολλά, διαφορετικά και ειδικά ενδιαφέροντα

  Το ZooKoo.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να προτείνει προϊόντα και να εξυπηρετεί πελάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Το κατάστημα θα επεκτείνει τις δραστηριότητές του με στόχο να καλύπτει ανάγκες σε καταναλωτές με πολλά και ειδικά ενδιαφέροντα. Προσπαθεί πάντα να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος!
  Τηλ. 22280 25310
  Περισσότερα
 • Κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλίκ!

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.
   2102914326 Περισσότερα