Εσύ τι ξέρεις από βελτίωση;

8902 Επισκέψεις στο άρθρο

Αποφάσισες να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητό σου και φοβάσαι διότι δεν ξέρεις ή έχεις  απορίες; Θέλεις να ξέρεις για τον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου; Για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσεις;

Ο καλός ειδικός μπορεί να έχει πρόσβαση παντού, με μετατροπές που δεν παραβιάζουν τις δικλείδες ασφαλείας

Τη σημερινή εποχή, με την πρόοδο της τεχνολογίας, των μηχανημάτων, αλλά και την τεχνογνωσία που υπάρχει γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου, ο καλός ειδικός καταφέρνει να έχει πρόσβαση σε όλους τους χάρτες όλων των εγκεφάλων αυτοκινήτων. Ετσι, ελέγχεται κάθε πιθανή παράμετρος και χάρτης του κινητήρα. Δημιουργούνται πολύ αξιόπιστα, ασφαλή και δυναμικά προγράμματα. Μέσω, λοιπόν, του επαναπρογραμματισμού εγκεφάλου και της μακροχρόνιας εμπειρίας του ειδικού, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης των χαρτών του εργοστασιακού προγράμματος χωρίς της παράκαμψη δικλείδων ασφαλείας, με αποτέλεσμα γρήγορα και αξιόπιστα σύνολα.

Αυξάνονται ιπποδύναμη και ροπή, μειώνεται η μεικτή κατανάλωση, επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής του κινητήρα

Μέσω του επαναπρογραμματισμού, οι τιμές της ιπποδύναμης και ροπής, αυξάνονται αισθητά, βελτιώνοντας την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ταυτοχρόνως, λόγω του καλύτερου κύκλου λειτουργίας του κινητήρα, η κατανάλωση καυσίμου σε μεικτό κύκλο μειώνεται και ο χρόνος ζωής του κινητήρα επιμηκύνεται.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι προγραμμάτων, ανάλογα με την ποιότητα βενζίνης που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι προγραμμάτων ανάλογα με την ποιότητα βενζίνης που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης. Κάθε πρόγραμμα, όμως , μπορεί να φτιαχτεί ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις του κάθε οδηγού. Η τεχνογνωσία επιτρέπει να ρυθμίζει ο τεχνικός τον εγκέφαλο ανά ταχύτητα ξεχωριστά - ρυθμίζοντας πιέσεις, μείγματα, τροφοδοσίες, αποκρίσεις -  φτιάχνοντας προγράμματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του ιδιοκτήτη.

Με σεβασμό στις εργοστασιακές δικλείδες ασφαλείας, για προστασία σε περίπτωση κακής ποιότητας καυσίμου

Tα περισσότερα προγράμματα έχουν δημιουργηθεί με απόλυτο σεβασμό στις εργοστασιακές δικλείδες ασφαλείας. Αυτό αυτομάτως σημαίνει, ότι ο κινητήρας παραμένει ασφαλής σε κάθε είδους δυσλειτουργία σε περίπτωση κακής ποιότητας καυσίμου. Το πρόγραμμα προσαρμόζει την απόδοση του κινητήρα στην περίπτωση αυτή, εξασφαλίζοντας τον κινητήρα από πιθανές ζημιές.

Οι πολλοί τύποι προγραμμάτων εξασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση των φθορών του κινητήρα

Όλα τα προγράμματα φτιάχνονται με γνώμονα την αρμονική συμπεριφορά του εγκεφάλου με τα περιφερειακά του κινητήρα. Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί πολλοί τύποι προγραμμάτων που εξαρτώνται από τα περιφερειακά του κινητήρα και το κατά πόσο βελτιωμένα είναι, ελαχιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό, τις φθορές και την καταπόνηση του κινητήρα.

Επαναπρογραμματισμός και όχι παράλληλος εγκέφαλος, ώστε να διατηρούνται εντεργοί οι εργοστασιακοί χάρτες

Ο παράλληλος εγκέφαλος τοποθετείται ως έξτρα εξάρτημα στο αυτοκίνητο και όταν ενεργοποιείται, παρακάμπτεται η λειτουργία του εργοστασιακού εγκεφάλου, επομένως και οι εργοστασιακοί χάρτες και δικλείδες ασφαλείας. Αντιθέτως, μέσω του επαναπρογραμματισμού του εργοστασιακού εγκεφάλου, διατηρούνται όλοι οι εργοστασιακοί χάρτες ενεργοί, επομένως και όλες οι δικλείδες και φίλτρα ασφαλείας.
 

  • George dersar

    Φθείρονται τα λάστιχα κατά τη διάρκεια δοκιμών αναβάθμισης κινητήρα;