Εσύ ξέρεις από βελτίωση;

Διαβάστηκε από 3172 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/9/2017

Αποφάσισες να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητό σου και φοβάσαι διότι δεν ξέρεις ή έχεις  απορίες; Θέλεις να ξέρεις για τον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου; Για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσεις; Ενας top expert της αγοράς έχει τις απαντήσεις!

 
Ο καλός ειδικός μπορεί να έχει πρόσβαση παντού, με μετατροπές που δεν παραβιάζουν τις δικλείδες ασφαλείας

Τη σημερινή εποχή, με την πρόοδο της τεχνολογίας, των μηχανημάτων, αλλά και την τεχνογνωσία που υπάρχει γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου, ο καλός ειδικός καταφέρνει να έχει πρόσβαση σε όλους τους χάρτες όλων των εγκεφάλων αυτοκινήτων. Ετσι, ελέγχεται κάθε πιθανή παράμετρος και χάρτης του κινητήρα. Δημιουργούνται πολύ αξιόπιστα, ασφαλή και δυναμικά προγράμματα. Μέσω, λοιπόν, του επαναπρογραμματισμού εγκεφάλου και της μακροχρόνιας εμπειρίας του ειδικού, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης των χαρτών του εργοστασιακού προγράμματος χωρίς της παράκαμψη δικλείδων ασφαλείας, με αποτέλεσμα γρήγορα και αξιόπιστα σύνολα.

Αυξάνονται ιπποδύναμη και ροπή, μειώνεται η μεικτή κατανάλωση, επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής του κινητήρα

Μέσω του επαναπρογραμματισμού, οι τιμές της ιπποδύναμης και ροπής, αυξάνονται αισθητά, βελτιώνοντας την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ταυτοχρόνως, λόγω του καλύτερου κύκλου λειτουργίας του κινητήρα, η κατανάλωση καυσίμου σε μεικτό κύκλο μειώνεται και ο χρόνος ζωής του κινητήρα επιμηκύνεται.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι προγραμμάτων, ανάλογα με την ποιότητα βενζίνης που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι προγραμμάτων ανάλογα με την ποιότητα βενζίνης που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης. Κάθε πρόγραμμα, όμως , μπορεί να φτιαχτεί ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις του κάθε οδηγού. Η τεχνογνωσία επιτρέπει να ρυθμίζει ο τεχνικός τον εγκέφαλο ανά ταχύτητα ξεχωριστά - ρυθμίζοντας πιέσεις, μείγματα, τροφοδοσίες, αποκρίσεις -  φτιάχνοντας προγράμματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του ιδιοκτήτη.

Με σεβασμό στις εργοστασιακές δικλείδες ασφαλείας, για προστασία σε περίπτωση κακής ποιότητας καυσίμου

Το βελτιωτικό πρόγραμμα της εταιρείας έχει δημιουργηθεί με απόλυτο σεβασμό στις εργοστασιακές δικλείδες ασφαλείας. Αυτό αυτομάτως σημαίνει, ότι ο κινητήρας παραμένει ασφαλής σε κάθε είδους δυσλειτουργία σε περίπτωση κακής ποιότητας καυσίμου. Το πρόγραμμα προσαρμόζει την απόδοση του κινητήρα στην περίπτωση αυτή, εξασφαλίζοντας τον κινητήρα από πιθανές ζημιές.

Οι πολλοί τύποι προγραμμάτων εξασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση των φθορών του κινητήρα

Όλα τα προγράμματα φτιάχνονται με γνώμονα την αρμονική συμπεριφορά του εγκεφάλου με τα περιφερειακά του κινητήρα. Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί πολλοί τύποι προγραμμάτων που εξαρτώνται από τα περιφερειακά του κινητήρα και το κατά πόσο βελτιωμένα είναι, ελαχιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό, τις φθορές και την καταπόνηση του κινητήρα.

Επαναπρογραμματισμός και όχι παράλληλος εγκέφαλος, ώστε να διατηρούνται εντεργοί οι εργοστασιακοί χάρτες

Ο παράλληλος εγκέφαλος τοποθετείται ως έξτρα εξάρτημα στο αυτοκίνητο και όταν ενεργοποιείται, παρακάμπτεται η λειτουργία του εργοστασιακού εγκεφάλου, επομένως και οι εργοστασιακοί χάρτες και δικλείδες ασφαλείας. Αντιθέτως, μέσω του επαναπρογραμματισμού του εργοστασιακού εγκεφάλου, διατηρούνται όλοι οι εργοστασιακοί χάρτες ενεργοί, επομένως και όλες οι δικλείδες και φίλτρα ασφαλείας.

Οι πληροφορίες προέρχονται από έναν TOP expert της αγοράς, τον κ. Ταξόπουλο Πέτρο και την TMG Performance.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Αναβαθμίσεις άλλου επιπέδου

  Από το 2003 στο χώρο της βελτίωσης η εταιρεία «Κούτσης» διαθέτει την εμπειρία για να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τόσο τα αποτελέσματα, όσο και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται. Οι αναβαθμίσεις γίνονται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία εγγυώνται σταθερότητα και ακριβή αποτελέσματα.
     210 4838357 Περισσότερα
 • Ποιοτική αναβάθμιση αυτοκινήτων από την Geartech Engineering!

  Αριστα καταρτισμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο από την BIGAS Ιταλίας! Το 35% το προσωπικού είναι απόφοιτοι ανώτατων Πολυτεχνικών σχολών. Πολυετής εμπειρία στην ρύθμιση των κινητήρων. Λογικές τιμές, με δημιουργία προσφορών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.  2103410108 Περισσότερα
 • Κορυφαίες υπηρεσίες service και όχι μόνο!

  Dynamic Performance Στάθης: Πλήθος υπηρεσιών. Service αυτοκινήτων. Ηλεκτρολογικός έλεγχος. Εκδοση κάρτας καυσαερίων. Οι χαμηλότερες δυνατές τιμές.
   2105619699 Περισσότερα
 • Στους αγώνες είναι πρώτος!

  Η «Linea Sport» είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με το χώρο των βελτιώσεων και προετοιμασίας για αγώνες ταχύτητας. Με μεγάλη εμπειρία, προσφέρει αξιοπιστία στους πελάτες της και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό. Οι τιμές είναι προσιτές!
   2102846980 Περισσότερα
 • Με εγγύηση ποιότητας!

  Service αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, επισκευές, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, ηλεκτρονικός έλεγχος και προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων. Αυτά είναι λίγα από τα όσα σημαντικά παρέχει η «Anaflexis» στους πελάτες της. Εγγύηση ποιότητας και άριστης δουλειάς!
   2107565694 Περισσότερα
 • Εμπειρία στην υγραεριοκίνηση

  Η εταιρεία  «Μπουλέκος Gas»  μια από τις πιο γνωστές εταιρίες στον χώρο του αυτοκινήτου , εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της υγραεριοκίνησης. Έχοντας ως βασικό στόχο την καινοτομία στον τομέα του αυτοκινήτου και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των πελατών για φτηνότερες και καθαρότερες μετακινήσεις. Περισσότερα
 • Η λύση στην εξάτμιση

  Η εταιρεία Karabelas Exhaust, από το 1978 δραστηριοποιείται στον κλάδο της εξάτμισης  οχημάτων. Ασχολείται εκτός των άλλων με την παραγωγή και πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων εξατμίσεων, για επιβατικά αυτοκίνητα και ειδικές κατασκευές για οποιοδήποτε αυτοκινούμενο ή μη μηχάνημα.
   2710238502 Περισσότερα
 • Ο επαναπρογραμματισμός είναι η ειδίκευσή της

  Η εταιρεία «TMG PERFORMANCE» εξειδικεύεται στον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου αυτοκινήτων, έχοντας 15ετή εμπειρία στον χώρο βελτίωσης. Ο επαναπρογραμματισμός εγκεφάλων πραγματοποιείται με τα υψηλότερα στάνταρ της αγοράς, προσφέροντας οδηγική απόλαυση, ασφάλεια και απόλυτη αξιοπιστία. 
   2155013939 Περισσότερα
 • Εξατμίσεις και καταλύτες υψηλής ποιότητας

  Στην «ΣKΡΙΒΑΝΟΣ DEVELOPMENT» μπορείς να βρεις πολλαπλή εξαγωγής για SAXO-PEUGEOT, VW-AUDI, OPEL OPC, SPART 1000cc TURBO, INTEGRALLE, COOPER S και FIAT COUPE  20VT. Ό,τι θέλετε για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας θα το βρείτε με μία επίσκεψη.  2109025919 Περισσότερα
 • Service- Μετατροπές- Βελτιώσεις από την Vouros Performance

  Όλες οι μετατροπές και οι βελτιώσεις! H Vouros Performance εξοπλίζει το αυτοκίνητο σας με όσα χρειάζονται για να γίνει μοναδικό! Με πολύ μεράκι και αγάπη για το αυτοκίνητο! Αναλαμβάνεται και η προετοιμασία για αγώνες drugster.  2109014252 Περισσότερα
 • Προγραμματίζει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς

  Η επιχείρηση «Microchips Tuning» βρίσκεται στο χώρο της βελτίωσης από το 2003. Εχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα αποτελέσματα και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της ποιότητας. Χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις αναβαθμίσεις.
   2104838357 Περισσότερα