Εσύ ξέρεις από βελτίωση;

Διαβάστηκε από 3888 αναγνώστες

Αποφάσισες να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητό σου και φοβάσαι διότι δεν ξέρεις ή έχεις  απορίες; Θέλεις να ξέρεις για τον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου; Για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσεις; Ενας top expert της αγοράς έχει τις απαντήσεις!

 
Ο καλός ειδικός μπορεί να έχει πρόσβαση παντού, με μετατροπές που δεν παραβιάζουν τις δικλείδες ασφαλείας

Τη σημερινή εποχή, με την πρόοδο της τεχνολογίας, των μηχανημάτων, αλλά και την τεχνογνωσία που υπάρχει γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου, ο καλός ειδικός καταφέρνει να έχει πρόσβαση σε όλους τους χάρτες όλων των εγκεφάλων αυτοκινήτων. Ετσι, ελέγχεται κάθε πιθανή παράμετρος και χάρτης του κινητήρα. Δημιουργούνται πολύ αξιόπιστα, ασφαλή και δυναμικά προγράμματα. Μέσω, λοιπόν, του επαναπρογραμματισμού εγκεφάλου και της μακροχρόνιας εμπειρίας του ειδικού, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης των χαρτών του εργοστασιακού προγράμματος χωρίς της παράκαμψη δικλείδων ασφαλείας, με αποτέλεσμα γρήγορα και αξιόπιστα σύνολα.

Αυξάνονται ιπποδύναμη και ροπή, μειώνεται η μεικτή κατανάλωση, επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής του κινητήρα

Μέσω του επαναπρογραμματισμού, οι τιμές της ιπποδύναμης και ροπής, αυξάνονται αισθητά, βελτιώνοντας την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ταυτοχρόνως, λόγω του καλύτερου κύκλου λειτουργίας του κινητήρα, η κατανάλωση καυσίμου σε μεικτό κύκλο μειώνεται και ο χρόνος ζωής του κινητήρα επιμηκύνεται.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι προγραμμάτων, ανάλογα με την ποιότητα βενζίνης που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι προγραμμάτων ανάλογα με την ποιότητα βενζίνης που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης. Κάθε πρόγραμμα, όμως , μπορεί να φτιαχτεί ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις του κάθε οδηγού. Η τεχνογνωσία επιτρέπει να ρυθμίζει ο τεχνικός τον εγκέφαλο ανά ταχύτητα ξεχωριστά - ρυθμίζοντας πιέσεις, μείγματα, τροφοδοσίες, αποκρίσεις -  φτιάχνοντας προγράμματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του ιδιοκτήτη.

Με σεβασμό στις εργοστασιακές δικλείδες ασφαλείας, για προστασία σε περίπτωση κακής ποιότητας καυσίμου

Το βελτιωτικό πρόγραμμα της εταιρείας έχει δημιουργηθεί με απόλυτο σεβασμό στις εργοστασιακές δικλείδες ασφαλείας. Αυτό αυτομάτως σημαίνει, ότι ο κινητήρας παραμένει ασφαλής σε κάθε είδους δυσλειτουργία σε περίπτωση κακής ποιότητας καυσίμου. Το πρόγραμμα προσαρμόζει την απόδοση του κινητήρα στην περίπτωση αυτή, εξασφαλίζοντας τον κινητήρα από πιθανές ζημιές.

Οι πολλοί τύποι προγραμμάτων εξασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση των φθορών του κινητήρα

Όλα τα προγράμματα φτιάχνονται με γνώμονα την αρμονική συμπεριφορά του εγκεφάλου με τα περιφερειακά του κινητήρα. Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί πολλοί τύποι προγραμμάτων που εξαρτώνται από τα περιφερειακά του κινητήρα και το κατά πόσο βελτιωμένα είναι, ελαχιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό, τις φθορές και την καταπόνηση του κινητήρα.

Επαναπρογραμματισμός και όχι παράλληλος εγκέφαλος, ώστε να διατηρούνται εντεργοί οι εργοστασιακοί χάρτες

Ο παράλληλος εγκέφαλος τοποθετείται ως έξτρα εξάρτημα στο αυτοκίνητο και όταν ενεργοποιείται, παρακάμπτεται η λειτουργία του εργοστασιακού εγκεφάλου, επομένως και οι εργοστασιακοί χάρτες και δικλείδες ασφαλείας. Αντιθέτως, μέσω του επαναπρογραμματισμού του εργοστασιακού εγκεφάλου, διατηρούνται όλοι οι εργοστασιακοί χάρτες ενεργοί, επομένως και όλες οι δικλείδες και φίλτρα ασφαλείας.

Οι πληροφορίες προέρχονται από έναν TOP expert της αγοράς, τον κ. Ταξόπουλο Πέτρο και την TMG Performance.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Μόνο οι καλύτερες εξατμίσεις

  Η εταιρία Δρακάτος  και Σια ΕΕ, πρωτοπορεί στο τομέα της εξάτμισης σχεδόν 30 χρόνια. Καταλύτες κεραμικοί και μεταλλικοί, φίλτρα μικροσωματιδίων, εξατμίσεις, κρεμαγιέρες και σπιράλ. Ανταγωνιστικές τιμές και αυθημερόν παράδοση πανελλαδικά.
   2103464883 Περισσότερα
 • Κορυφαίες λάμπες Led Αυτοκινήτου

  Η εταιρεία HELECO δίνει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα του φωτισμού για το αυτοκίνητο, στοχεύοντας στην Ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2130387078 Περισσότερα
 • Κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλίκ!

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.
   2102914326 Περισσότερα
 • Τα πάντα για τα εξαρτήματα μετάδοσης

  Η εταιρεία Γκατζελάκης, ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αυτοκίνητα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει είναι, μεταξύ άλλων: Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν. Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις. 
   2467042690 Περισσότερα
 • Αεροτομές – spoiler για όλα τα αυτοκίνητα

  Μαστρογιαννάκης: μεγάλη ποικιλία απο αεροτομές-spoiler-προφυλακτήρες- μασπιε-αεραγωγούς καπο – φρύδια φανών – φτερά τροχών. Προσαρμογή όλων των σχεδίων στα μέτρα του αυτοκινήτου σας.
   2105775322 Περισσότερα
 • Προγραμματίζει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα

  Η «Microchips Tuning» βρίσκεται στο χώρο της βελτίωσης από το 2003. Εχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα αποτελέσματα και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της ποιότητας. 
   2104838357 Περισσότερα
 • Ποιοτικές βελτιώσεις - εξειδικευμένο service

  Στο συνεργείο NTTS θα βρεις ότι χρειαστείς στους τομείς των βελτιώσεων αλλά και του εξειδικευμένου service για Nissan & Toyota. Λάδια, μπουζί, φίλτρα και άλλα προϊόντα καθώς και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, μεταξύ άλλων ευθυγράμμιση και τοποθέτηση ελαστικών.
   2106635755 Περισσότερα
 • Ποιοτική αναβάθμιση αυτοκινήτων!

  Αριστα καταρτισμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο από την BIGAS Ιταλίας! Το 35% το προσωπικού είναι απόφοιτοι ανώτατων Πολυτεχνικών σχολών. Πολυετής εμπειρία στην ρύθμιση των κινητήρων. Λογικές τιμές, με δημιουργία προσφορών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.  2103410108 Περισσότερα