Η εξωτερική βελτίωση είναι η προσωπική σου πινελιά πάνω στο αυτοκίνητο. Ωστόσο πέρα από ανώτερη την εμφάνιση, οι παρεμβάσεις αυτές έχουν και άλλα οφέλη.

Η εξωτερική βελτίωση είναι η προσωπική σου πινελιά πάνω στο αυτοκίνητο. Ωστόσο πέρα από ανώτερη την εμφάνιση, οι παρεμβάσεις αυτές έχουν και άλλα οφέλη.

Έτσι θα ...πειράξεις το αυτοκίνητό σου για να γίνει μοναδικό!

1394 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/10/2021

Θέλεις να κάνεις το αυτοκίνητό σου να ξεχωρίζει; Αλλάζοντας κάποια βασικά πράγματα στην εξωτερική του εμφάνιση, σίγουρα θα το κάνεις να μοιάζει περισσότερο δικό σου!

To δικό σου body kit 

Κοινοποίησέ το »


Αν θέλεις ένα πλήρες λίφτινγκ στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σου, η απάντηση κρύβεται στη λέξη body kits. Υπάρχουν άπειροι διαφορετικοί συνδυασμοί για να διαλέξεις και πραγματικά να κάνεις το αυτοκίνητό σου να φαίνεται διαφορετικό. Τα πιο δημοφιλή μέρη ενός body kit που επιλέγουν να προσθέσουν οι περισσότεροι είναι οι αεροτομές και οι προφυλακτήρες.

Οι aftermarket επιλογές είναι άφθονες στην αγορά και για όλα τα γούστα. Να τονίσουμε βέβαια πως τα συγκεκριμένα μέρη αλλάζουν όλη τη συμπεριφορά και το «πάτημα» του αυτοκινήτου στο δρόμο, αφού επηρεάζουν την αεροδυναμική του και τη διοχέτευση του αέρα. Αν είσαι πιο extreme, στο εμπόριο θα βρεις και ειδικά wide body kits με φουσκωμένα φτερά, πλαϊνούς μαρσπιέδες, καπό με εισαγωγείς αέρα κ.α.

Τα σπορ ελαστικά και οι κουλ ζάντες

Οι ζάντες με τα ελαστικά θα προσδώσουν την απαραίτητη αίγλη στο αυτοκίνητό σου.
Και σε αυτόν τον τομέα οι aftermarket επιλογές είναι απεριόριστες. Ζάντες ακτινωτές, αστέρι, χρωματιστές και πολλά ακόμα σχέδια, καθώς επίσης και με διαφορετικά υλικά κατασκευής (αλουμίνιο, carbon, νίκελ)… Η λίστα είναι ατελείωτη για αυτό πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ήταν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου τη γνώμη του ειδικού, που έχει μάτι με τεράστια εμπειρία.

Εξάλλου πολλοί έμποροι σου δίνουν πλέον τη δυνατότητα να δεις μέσω υπολογιστή μια ακριβή απεικόνιση του αυτοκινήτου σου με τις ζάντες που επέλεξες. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα ελαστικά, όπου μπορείς να «παίξεις» με το ύψος του προφίλ, το φάρδος τους και τη γόμωσή τους.

Θα του βάλεις και φιμέ


Τοποθέτησε τις κατάλληλες μεμβράνες στο αυτοκίνητό σου για πιο σπορ εμφάνιση αλλά και  προστασία από τον ήλιο. Επιλέγοντας τη κατάλληλη σκουρότητα με βάση τα επιτρεπτά στάδια, να είσαι σίγουρος πως δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα οπτικό πρόβλημα καθώς οδηγείς.

Κοινοποίησέ το »