Η elite στα συστήματα ασφάλειας!

2080 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/1/2021

Η διάθεση της ναυαρχίδας των κορυφαίων συστημάτων ασφαλείας Pandora, το Pandora Elite, είναι γεγονός για την ελληνική & την ιταλική αγορά. Με αποκλειστικό αντιπρόσωπο την Invetec!

 
H INVETEC, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ρωσικών προϊόντων Pandora στην Ελλάδα,  ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα του Pandora Elite στην ελληνική αγορά. Το πολυαναμενόμενο προιόν θα διατίθεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου συνεργατών - εγκαταστατών συστημάτων, Pandora Specialists, σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και τις Βαλκανικές χώρες.

Το Pandora Elite ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες, επιτρέποντας την επικοινωνία με GSM-4G, LTE, GPRS, 2 SIM κάρτες, RF 868MHz-LoRa και Bluetooth 5.0 δίνοντας τον πλήρη και συνεχή έλεγχο του οχήματος στην παλάμη του χεριού σας μέσω του smartphone, Android και iOS.

Σημειώστε πως συνδέεται και με το smartwatch σας (Apple Watch, Android Wear, Samsung Gear S2/ S3) παρέχοντας μεγάλη ευελιξία για εύκολο και εύχρηστο έλεγχο του οχήματός σας.

Υποστηρίζει και χρησιμοποιεί τεχνολογίες 3xCAN BUS, 2xLIN BUS, Global Satellite δέκτη εντοπισμού θέσης (GNSS), συνδυάζοντας 121 δορυφόρους GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS,  για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, δωρεάν τηλεματική υπηρεσία Anti-Jammer και σύστημα ακινητοποίησης Anti-hijack. Διαθέτει ενσωματωμένο 3D επιταχυνσιόμετρο για ανίχνευση κλίσης, κρούσης και κίνησης και αισθητήρα θερμοκρασίας κινητήρα και εσωτερικού χώρου. 

Πιστοποιημένο από κορυφαίους οργανισμούς με E-mark, IATF 16949:2016 και Thatcham. Με βάση την ανακοίνωση της εταιρείας του, η προσεγμένη εγκατάσταση από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, Pandora Specialist, διασφαλίζει την κυριαρχία του στη κατηγορία των αντικλεπτικών συστημάτων σήμερα.

2 λόγια για την Invetec και την Pandora!
Μετά από 10ετή εμπειρία, με κατάστημα, στην απαιτητική αγορά της λιανικής και 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως εισαγωγική στο χώρο του after market, η εταιρία INVETEC αναλαμβάνει το 2017 την αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων Pandora,  για την Ελλάδα, την Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες και από το 2019 και για την Ιταλία. 

Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών λύσεις τόσο στη κατηγορία ADAS (Advanced driver-assistance systems) για ασφαλέστερη οδήγηση όσο και στη κατηγορία των Premium αντικλεπτικών συστημάτων.

Η κατασκευάστρια ρωσική εταιρία Pandora έχει τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της, 27.000τμ, σε επαρχία της Μόσχας, απασχολεί 600 και πλέον εργαζομένους και εξειδικεύεται στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και τηλεματικής σε αντικλεπτικά συστήματα για όλα τα οχήματα.