Κλοπή αυτοκινήτου μέσω κλωνοποίησης!

1848 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2020

Το ήξερες ότι μπορεί να σου κλέψουν το αυτοκίνητο, κλωνοποιώντας το κλειδί σου. Από την Θύρα OBD. Μα υπάρχει λύση!

 
Οι «επαγγελματίες» κλέφτες, είτε έχουν σκοπό να παραβιάσουν, είτε να κλέψουν ολόκληρο το αυτοκίνητό σας, είναι συνήθως εφοδιασμένοι με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά «εργαλεία». Όπως είναι λογικό το να κλειδώνετε απλά το όχημά σας, δεν είναι πια καθόλου αποτελεσματικό καθώς οι επίδοξοι κλέφτες έχουν διάφορους τρόπους παραβίασης των κλειδαριών.

Η νέα μόδα

Πριν από περίπου 20 χρόνια οι κατασκευαστές αυτοκινήτων άρχισαν να τοποθετούν  στα οχήματα τους το OBD ή αλλιώς το Ενσωματωμένο Σύστημα Διάγνωσης, το οποίο δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στην κατάσταση των διαφόρων BCM και ECU συστημάτων, που ελέγχουν τα ηλεκτρικά του αυτοκίνητου. Οι επίδοξοι κλέφτες χρησιμοποιώντας έναν απλό OBD reader μπορούν να εξαγάγουν τους κωδικούς immobilisers των οχημάτων και να “γράψουν” σε ένα κενό κλειδί τους κωδικούς ασφαλείας τους.

H Di Sec έχει την λύση

Έτσι λοιπόν μετά και από την συνεχώς αυξανόμενη κλοπή αυτοκινήτων μέσω της "κλωνοποίησης" των κλειδιών μέσω της θύρας OBD, η Di Sec  δημιούργησε το δικό της σύστημα, που προστατεύει με μαγνητικό κλείδωμα την θύρα, καθιστώντας την μη προσβάσιμη.

Υπάρχει και στην Ελλάδα

Στην ελληνική αγορά θα το βρείτε από την εταιρία Billy Safe του κ. Βασίλη Παναγιωτόπουλου, η οποία προσφέρει και δωρεάν δοκιμή του προϊόντνος στις εγκταστάσεις της. Βρίσκεται στο χώρο από το 1976 και ειδικεύεται στην επισκευή και εμπορία κλειδαριών, κλειδιών, χρηματοκιβωτίων, συστημάτων ασφαλείας. Φυσικά αναλαμβάνει και την συντήρηση τους. 

BILLY SAFE
Δες: 
www.billysafe.gr
Κάλεσε: 2105233558