Συστήματα Multimedia: Premium,τεχνολογικά προηγμένα και σε συμφέρουσες τιμές. Από Pioneer και Digital IQ.

Συστήματα Multimedia: Premium,τεχνολογικά προηγμένα και σε συμφέρουσες τιμές. Από Pioneer και Digital IQ.

Multi σε όλα τους! Δυνατότητες, χρηστικότητα, fun. Top Car multimedia

2410 Επισκέψεις στο άρθρο

Τεχνολογία και συνδεσιμότητα: Συστήματα Multimedia. Όλα τα νέα αυτοκίνητα τα έχουν, όμως τοποθετούνται και στα μεγαλύτερα ηλικιακά. 3 + 3 προτάσεις από Pioneer και Digital IQ. Με κάτω από 500 ευρώ και πλήρως εξοπλισμένα.

PERAMAX
PLAKA PARKING

Όλα τα αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς συνοδεύονται από συστήματα multimedia που αποτελούνται από εντυπωσιακές οθόνες αφής και τεχνολογικά συστήματα με πολλές χρηστικές υπηρεσίες και δυνατότητες.

Αν και τελευταία, η πολυμεσικότητα και η συνδεσιμότητα είναι δύο έννοιες που  θεωρούνται στάνταρ στα περισσότερα αυτοκίνητα, η κατάσταση δεν ήταν πάντα τέτοια.

Τα μεγαλύτερα ηλικιακά οχήματα διαθέτουν ένα πιο παραδοσιακό σύστημα ήχου, ωστόσο εμφανίζουν όλες τις προδιαγραφές για να υποστηρίξουν και ένα πιο σύγχρονο.

Όλα τα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από το 1980 και μετά , μπορούν να εξοπλιστούν με τις τελευταίας τεχνολογίας multimedia οθόνες που  προσφέρουν μοντέρνα & ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση της καμπίνας εξασφαλίζετε και την εξυπηρέτηση σας σε μια σειρά από ψηφιακές υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που χαρίζουν τα σύγχρονα συστήματα multimedia.

Ταυτόχρονα, όλα αυτά μπορούν να γίνουν οικονομικά και εύκολα, καθώς πολλές εταιρείες ηλεκτρονικών προϊόντων προσφέρουν συστήματα multimedia με όλες τις παροχές, σε πολύ προσιτές και συμφέρουσες τιμές.

Πολυμεσικά σύστημα αυτοκίνητου με κάτω από 500 ευρώ: Pioneer και Digital IQ.

 • Οικονομικές λύσεις, με κάτω από 500 ευρώ
 • Προηγμένη τεχνολογία και υψήλη ποιότητα
 • Pioneer & Digital IQ
Για να δούμε, λοιπόν, 3 προτάσεις συστήματος multimedia για το όχημα σας από Pioneer και Digital IQ.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συστήματα Pioneer: Premium λύσεις προηγμένης τεχνολογίας & top ποιότητα

Το Pioneer DMH-A240DAB διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών ενώ είναι συμβατό με την πλειονότητα των αυτοκίνητων.

Το Pioneer DMH-A240DAB διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών ενώ είναι συμβατό με την πλειονότητα των αυτοκίνητων.

  Η ιαπωνική μάρκα ακολουθεί μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη πορεία στον κόσμο των ηλεκτρονικών προϊόντων . Τα πολυμεσικά συστήματα είναι ένας τομέας που έχει αναπτύξει σημαντικά όπως φαίνεται από την ποικιλία άλλα και την ποιότητα του προϊόντος που φέρνει στις αγορές.

  Όλα τα συστήματα της Pioneer  χαρακτηρίζονται από ποιότητα και τεχνολογία νέας γενιάς, ενώ η ειδοποιός διαφορά τους και εκείνο που τους δίνει extra ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, είναι και  η προσιτή τους τιμή.

  Συγκεκριμένα, και τα τρία παρακάτω συστήματα μπορούν να καλυψουν τα δικά σας «γούστα» (ανάγκες)  με κάτω από 500 ευρώ.

  Το Pioneer Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN διαθέτει  οθόνη Αφής 8 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστής 1.8 GHz . Τρέχει χάρη σε ένα λειτουργικό σύστημα Android OS 9.0, περιλαμβάνει υποδοχή κάρτας Micro SD καθώς και μνήμη Ram DDR3 με χωρητικότητα 2GB.

  Ταυτόχρονα παρούσα είναι και η κάμερα οπισθοπορείας ενώ διαθέτει λειτουργίες AUX, Bluetooth, SD Card, Touchscreen, USB καθώς και ενσωματωμένο WiFi / 3G.

  Το Pioneer DMH-A240DAB είναι ένα ηχοσύστημα αυτοκίνητου που εξοπλίζεται με μια  οθόνη αφής  6,2 ιντσών. Υποστηρίζει usb καθώς και Bluetooth συνδέσεις  ενώ είναι συμβατό με την πλειονότητα των αυτοκίνητων που κυκλοφορούν στην αγορά. 

  Το DMH-A240DAB χαρακτηρίζεται από υψηλή συνδεσιμότητα καθώς διαθέτει δυνατότητα mirror link με την κινητή σας συσκευή ωστόσο εδώ δεν συναντούμε κάποια κάμερα οπισθοπορείας.

  Το Pioneer AVH-Z2200BT αποτελεί ακόμα μια πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας για το σύστημα Multimedia αυτοκίνητου. Και εδώ είναι παρούσα μια οθόνη αφής 6,2 ιντσών ενώ συναντάται και πλήθος υπηρεσιών διευκόλυνσης.

  Συγκεκριμένα,   υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας που μεταφέρει τα οπτικά δεδομένα στην  6,2 ιντσών οθόνη ενώ το σύστημα AVH-Z2200BT περιλαμβάνει και GPS με εξωτερική Μονάδα.

  Η δυνατότητα σύνδεσης με τα χειριστήρια του τιμονιού αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το τεχνολογικό προφίλ του αυτοκίνητου σας. Το Pioneer AVH-Z2200BT συνδέεται με iPod/iPhone καθώς και κινητά android.
   

  Digital IQ: Προσιτές μα πλούσιες λύσεις multimedia συστημάτων

  Το Digital IQ IQ-AN X611 διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 6, 95 ιντσών ενώ είναι εξοπλισμένο και με κάμερα οπισθοπορείας.

  Το Digital IQ IQ-AN X611 διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 6, 95 ιντσών ενώ είναι εξοπλισμένο και με κάμερα οπισθοπορείας.

   Λύσεις για το πολυμέσικό σύστημα του αυτοκίνητου σας προσφέρει και η Digital IQ. Πολυμεσικά συστήματα με όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, εξελιγμένη τεχνολογία και σε ιδιαιτέρως προσιτή τιμή (επίσης κάτω από 500 ευρώ).

   Το Digital IQ IQ-AN X611 Lite αποτελεί ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου που εξοπλίζεται από μια οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 6, 95 ιντσών. Διαθέτει λειτουργίες συνδεσιμότητας μέσω USB , AUX , Bluetooth ή WiFi καθώς και υπηρεσία GPS.

   Πρόκειται για ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα multimedia καθώς διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας ,δυνατότητα  mirrorlink με android και iPhone καθώς και σύνδεση με τα χειριστήρια του τιμονιού.

    Με οθόνη αφής 7 ιντσών έρχεται το Digital IQ LVA 1801_GPS. Συγκεκριμένα , η οθόνη αφής 7 ιντσών διαθέτει ανάλυση 1024 x 600, μνήμη RAM 1 GB καθώς λειτουργικό σύστημα android.
   Το IQ LVA 1801 είναι συμβατό με τα περισσότερα αυτοκίνητα ενώ και αυτό διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας και
   δυνατότητα σύνδεσης με χειριστήρια τιμονιού.

   Το Digital IQ IQ-AN X289M αποτελεί ένα σύστημα multimedia που ταιριάζει άψογα σε μοντέλα των Volkswagen, SEAT και Skoda. Αποτελείται από μια οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας και 9 ιντσών ενώ διαθέτει υποδοχές για USB και AUX.

   Μεταξύ των πλουσίων δυνατοτήτων του θα βρει κανείς τη κάμερα οπισθοπορείας και τη δυνατότητα σύνδεσης με τα χειριστήρια του τιμονιού που συναντάμε και στα άλλα δύο πολυμεσικά συστήματα, συν τη δυνατότητα για εξωτερικό Digital TV Tuner και Διαγνωστικό Αυτοκινήτου (OBD II).
    

   Κοινοποίησέ το »
   Σχολίασέ το »