Ο νικητής! Για το παιδικό κάθισμα Britax!

12622 Επισκέψεις στο άρθρο

If you Like just share & win! Κέρδισε Παιδικό Κάθισμα με top σχεδιασμό για άνεση και ασφάλεια στο ταξίδι! Για παιδιά 3,5-12 χρόνων. Το KIDFIX III S !

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING
Ήταν ο ένας από τους συνολικά 5 διαγωνισμούς που διοργάνωσε το Autotriti με αφορμή την 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία επισκεψιμότητας (κοντεύει τα 2.000.000 επισκέψεις) και παραμένει ανοικτή ως το τέλος Δεκεμβρίου! 

Χιλιάδες συμμετοχές και πάνω από 6.000
shares (κοινοποιήσεις) των διαγωνισμών. Δηλαδή κοινοποιήσεις με τεράστιο reach (όπως λέγεται ο δείκτης που «δείχνει» πόσοι φίλοι των συμμετεχόντων που έκαναν share «είδαν μαζί τους την Έκθεση" και τον διαγωνισμό, ανεξάρτητα αν συμμετείχαν τελικά ή απλά «είδαν»).

Με βάση τον διεθνή μέσο όρο όπου ο μέσος χρήστης των social media έχει 380 φίλους (κατά μέσο όρο), αυτό σημαίνει πάνω από 2.300.000 φίλοι-ακόλουθοι!

Ο Κος Ιωάννης Κουρής είναι ο τυχερός επισκέπτης της Έκθεσης (και αναγνώστης του Autotriti) o οποίος, έπειτα από την ηλεκτρονική κλήρωση, κέρδισε το νέο κάθισμα KIDFIX III S από την Britax romer. Κατασκευασμένο στη Γερμανία, η τελευταία προσθήκη στην σειρά KIDFIX. Κατάλληλο για παιδιά με βάρος από 15 έως 36 κιλά (3,5 έως 12 χρονών).

Το παιδικό κάθισμα προσέφερε η Peramax SA επίσημος αντιπρόσωπος της Britax Romer!
  
Μείνετε συντονισμένοι ακολουθούν και άλλοι διαγωνισμοί και «εκπλήξεις» !

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ