Οι 10 τυχεροί ! Χιονοκουβέρτες Isse Easy Sock !

Οι 10 τυχεροί ! Χιονοκουβέρτες Isse Easy Sock !

3381 Επισκέψεις στο άρθρο

If you Like just share & win! Και 10 τυχεροί κέρδισαν ένα premium και χρήσιμο δώρο για ασφαλείς μετακινήσεις σε πάγο ή χιόνι.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Ήταν ο ένας από τους συνολικά 5 διαγωνισμούς που διοργάνωσε το Autotriti με αφορμή την 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία επισκεψιμότητας (κοντεύει τα 2.000.000 επισκέψεις) και παραμένει ανοικτή ως το τέλος Δεκεμβρίου! 

Κοινοποίησέ το »


Χιλιάδες συμμετοχές και πάνω από 6.000
shares (κοινοποιήσεις) των διαγωνισμών. Δηλαδή κοινοποιήσεις με τεράστιο reach (όπως λέγεται ο δείκτης που «δείχνει» πόσοι φίλοι των συμμετεχόντων που έκαναν share «είδαν μαζί τους την Έκθεση" και τον διαγωνισμό, ανεξάρτητα αν συμμετείχαν τελικά ή απλά «είδαν»).

Με βάση τον διεθνή μέσο όρο όπου ο μέσος χρήστης των social media έχει 380 φίλους (κατά μέσο όρο), αυτό σημαίνει πάνω από 2.300.000 φίλοι-ακόλουθοι!

Οι 10 τυχεροί (Κος Στέλιος Πατελάρος, Κα Ζήνα Μαυρίδου, Κα Μαργαρίτα Γκούρλια, Κα Ντίνα Δαλίσκα, Κος Καντάρας Ευάγγελος, Κος Δημήτριος Μαστρόγιαννης, Κα Ρία Βουγκέση, Κα Όλγα Λεοντσίνη, Κα Ντίνα Μπάλου και ο Κος Χαράλαμπος Γιαννόπουλος) είναι οι τυχεροί επισκέπτες της Έκθεσης (και αναγνώστες του Autotriti) oι οποίοι, έπειτα από την ηλεκτρονική κλήρωση, κέρδισαν από ένα σετ χιονοκουβέρτες!

Σημειώστε πως η  χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock έχει δημιουργηθεί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε επιφάνειες πάγου και χιονιού. Συνιστάται για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και 4x4. Καλύπτει τα ελαστικά του αυτοκινήτου παρέχοντας ασφάλεια, καθώς αυξάνει την πρόσφυση στο χιόνι ή τον πάγο. Ο υφασμάτινος σχεδιασμός από Polyester αποτρέπει τους κραδασμούς στο τιμόνι και τα ελαστικά του αυτοκινήτου προστατεύονται από ζημιές. Η χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock είναι εύκολη στην εφαρμογή και παρέχει ασφάλεια στις ακραίες συνθήκες.

Τις χιονοκουβέρτες  προσέφερε o επίσημος αντιπρόσωπος τους στην Ελλάδα AUTOPLANET.  
  
Μείνετε συντονισμένοι ακολουθούν και άλλοι διαγωνισμοί και «εκπλήξεις» !

Κοινοποίησέ το »