Παιδικό κάθισμα με τεχνολογία αερόσακου από την Cybex: Anoris με 50% περισσότερη προστασία από τα συμβατικά καθίσματα.

Παιδικό κάθισμα με τεχνολογία αερόσακου από την Cybex: Anoris με 50% περισσότερη προστασία από τα συμβατικά καθίσματα.

Παιδικό κάθισμα με αερόσακο από τη Cybex

2368 Επισκέψεις στο άρθρο

Παιδικό κάθισμα που συνδυάζει άνεση και ασφάλεια. Προσαρμόζεται στις διαστάσεις του παιδιού σας και περιλαμβάνει τεχνολογία ενσωματωμένου αερόσακου που καλύπτει όλο το σώμα του. Για να δούμε το νέο Anoris της Cybex.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Προηγμένης τεχνολογίας παιδικό κάθισμα. Anoris από την Cybex

-Περιέχει τεχνολογία ενσωματωμένου αερόσακου

-50% μεγαλύτερη ασφάλεια

-Προσαρμόζεται στις διαστάσεις του παιδιού σας

-Με διπλές ζώνες ασφαλείας
 

H Cybex,εταιρεία που κατασκευάζει καθίσματα αυτοκινήτων και καρότσια με έδρα τη Γερμανία, φέρνει στις αγορές ένα πρωτοποριακό παιδικό κάθισμα για το όχημα σας. Αποτελεί ένα παραδοσιακό παιδικό κάθισμα με φορά προς τα εμπρός, με μια ουσιώδη όμως διαφορά: Περιλαμβάνει αερόσακο που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού.

 

Πρόκειται για το Anoris, ένα παιδικό κάθισμα με εξαιρετικά αποτελέσματα στις σχετικές δοκιμές ασφαλείας( προσφέρει περίπου 50% περισσότερη προστασία από τα συμβατικά καθίσματα με φορά προς τα εμπρός) και εξαιρετική παθητική άλλα και ενεργητική ασφάλεια.

 

Το Anoris περιλαμβάνει τεχνολογία ενσωματωμένου αερόσακου ενώ η φορά του είναι προς τα εμπρός και όχι προς τα πίσω , ώστε εκτός από σχετικά εύκολο στην τοποθέτηση, να εξασφαλίζει πως το παιδί θα είναι πιο άνετο και θα έχει καλύτερη επικοινωνία με τους μπροστινούς επιβάτες-γονείς.

 

Ταυτόχρονα, η ειδική σχεδίαση του Anoris προσφέρει αυξημένους χώρους χαρίζοντας στο παιδί μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης. Εκτός από την τεχνολογία ενσωματωμένου αερόσακου, την ασφάλεια αυξάνουν περαιτέρω οι διπλές ζώνες ασφαλείας .

 

Για να δούμε όμως λεπτομερώς το ειδικό παιδικό κάθισμα της Cybex



 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πως δουλεύει το σύστημα του ενσωματωμένου αερόσακου στο Anoris;

Η τεχνολογία ενσωματωμένου αερόσακου εξασφαλίζει πως σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, το Anoris καλύπτει όλο το παιδί και προστατεύει έως και 50% περισσότερο από τα συμβατικά παιδικά καθίσματα.

Η τεχνολογία ενσωματωμένου αερόσακου εξασφαλίζει πως σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, το Anoris καλύπτει όλο το παιδί και προστατεύει έως και 50% περισσότερο από τα συμβατικά παιδικά καθίσματα.

    Ένα παιδικό κάθισμα με φορά προς τα εμπρός που χρησιμοποιεί ένα συμβατικό σύστημα με ζώνες, λειτουργεί ως εξής: Σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, το παιδί ασφαλίζεται από τις ζώνες ώστε το κεφάλι του να ωθείται προς τα εμπρός, αποφεύγοντας πιο επικίνδυνους τραυματισμούς.

     

     Στο Anoris T i-Size, ο αερόσακος που είναι ενσωματωμένος στην ασπίδα πρόσκρουσης του καθίσματος προστατεύει τόσο το κεφάλι του παιδιού, όσο και τον αυχένα του. Και αυτό γιατί ο αερόσακος αντιδρά αμέσως και ενεργοποιείται σε δευτερόλεπτα, ανοίγοντας για να απλωθεί σε σχήμα C με αποτέλεσμα να προστατεύει άμεσα το παιδί.

     

    Μάλιστα, η σχεδίαση του έχει γίνει έτσι ώστε όταν ανοίγει, να καλύπτει ολόκληρο το παιδί, προσφέροντας μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας ( έως και 50% σε σχέση με τα συμβατικά παιδικά καθίσματα).

    Προσαρμόζεται στις διαστάσεις του παιδιού σας

    Το Anoris δεν προσφέρει μόνο μέγιστη ασφάλεια άλλα και κορυφαία άνεση καθώς μπορεί να προσαρμοστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις.

    Το Anoris δεν προσφέρει μόνο μέγιστη ασφάλεια άλλα και κορυφαία άνεση καθώς μπορεί να προσαρμοστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις.

      Το παιδικό κάθισμα Anoris ανατρέπει τις προσδοκίες σε όλο τα φάσμα των επιθυμιών του αγοραστικού κοινού. Πιστοποιείται ως ασφαλές και λειτουργικό για τα παιδιά έως έξι ετών, 2 χρόνια περισσότερα από ένα συμβατικό παιδικό κάθισμα!

       

      Πέρα από την ασφάλεια, οι ειδικοί τεχνικοί της Cybex φρόντισαν να μεριμνήσουν και για την άνεση του παιδιού για τον χρόνο που θα βρίσκεται μέσα στο παιδικό κάθισμα. Για αυτό , αν και αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό UN R129/03 που προβλέπει πως είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 76 εκατοστών, το Anoris μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα ώστε να είναι λειτουργικό και για ένα παιδί με ύψος έως 115 εκατοστά  και βάρος 21 κιλά.

       

       Το κάθισμα περιλαμβάνει και επιλογή για προσαρμογή σε τρεις διαφορετικές θέσεις, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την εξατομίκευση με σκοπό τα μέγιστα επίπεδα άνεσης του παιδιού.

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

      • HAPPY CHOICE

        HAPPY CHOICE

        Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

         2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
      •  The Baby Land

        The Baby Land

        Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
         2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
      • PERAMAX

        PERAMAX

        Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
          210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ