Προστατέψτε το ταμπλό του αυτοκίνητου από τον ήλιο

7745 Επισκέψεις στο άρθρο

Πέρα από το χρώμα, αυτή την περίοδο ταλαιπωρείται και το ταμπλό του αυτοκινήτου σας. από διάφορους παράγοντες. Δείτε πως τα καλύμματα θα λύσουν το πρόβλημα, αλλά και από που θα τα προμηθευτείτε.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : eshop.auto-care.gr/
INTERSYS
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Το καλοκαίρι έκανε την εμφάνιση του φέτος από τον Μάιο, γι' αυτό είναι αναγκαίο να ξεκινήσετε άμεσα τις προετοιμασίες για να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Το ταμπλό του αυτοκινήτου «ζορίζεται» και αυτό τους θερινούς μήνες, αφού πρέπει να αντιμετωπίσει διάφορους εχθρούς. Αρχικά, την σκόνη που εισέρχεται στις πολύ μικρές ενώσεις μεταξύ των πλαστικών μερών, όπως επίσης και τις ακτίνες του ηλίου, οι οποίες τα αφυδατώνουν, ιδιαίτερα τα πιο μαλακά, με αποτέλεσμα να τα κάνουν να δείχνουν παλιά και να τα κάνουν ευαίσθητα με το πέρασμα του χρόνου.

Η μόνη λύση για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα είναι να προμηθευθείτε ένα προστατευτικό κάλυμμα, το οποίο προσφέρει 100% αντιηλιακή προστασία, εφαρμόζει εύκολα και είναι φτιαγμένο από υφάσματα μεγάλης αντοχής.                                               

Θα τα βρείτε στην Auto Care
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Auto Care θα βρείτε επώνυμα καλύμματα ταμπλό για όλες τις μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων. Όλα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με ένα κλικ, ώστε να κάνετε τις αγορές σας, γρήγορα, εύκολα, ανέπαφα και με ασφάλεια.

  
Πέρα από τα καλύμματα, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα και αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας.  Αναλυτικά διαθέτει τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων-αξεσουάρ:                                        
 
  • Προϊόντα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου (καλύμματα καθισμάτων, ταμπλό, τιμονιού, πατάκια, πλατοκαθίσματα, αρωματικά, καθρέφτες, λεβιέδες, διάφορα gadgets & αξεσουάρ κ.α.).
  • Προϊόντα για το εξωτερικό του αυτοκινήτου (ανεμοθραύστες, υαλοκαθαριστήρες, αλυσίδες, βάσεις ποδηλάτου κ.α.).
  • Προϊόντα βελτίωσης (αγωνιστική ένδυση, αγωνιστικά καθίσματα,  συστήματα εισαγωγής αέρα).
  • Ηλεκτρικά (λάμπες, κεραίες, αναπτήρες, προβολείς, ηχεία, διακόπτες παραθύρων).
  • Μπαγκαζιέρες οροφής & σχάρες
  • Προϊόντα για μηχανικά μέρη (λιπαντικά, βαλβολίνες, αντιψυκτικά, φίλτρα, μπαταρίες κ.α.).

Έχετε απορίες;
Καλέστε αμέσως στο τηλεφωνικό κέντρο και θα σας εξυπηρετήσει το προσωπικό της εταιρίας, το οποίο είναι πλήρως καταρτισμένο και διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία. Είναι σε θέση να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες-ερωτήσεις, μα πάνω από όλα να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για την δική σας ανάγκη για το δικό σας αυτοκίνητό.