Λύσεις φόρτισης από την ΚΑΥΚΑΣ. Για φόρτιση στο σπίτι, στην επιχείρηση άλλα και σε δημόσιους χώρους. Για να δούμε.

Λύσεις φόρτισης από την ΚΑΥΚΑΣ. Για φόρτιση στο σπίτι, στην επιχείρηση άλλα και σε δημόσιους χώρους. Για να δούμε.

Πως η ΚΑΥΚΑΣ φέρνει την ηλεκτροκίνηση κοντά μας
  • Λύσεις φόρτισης από την ΚΑΥΚΑΣ. Για φόρτιση στο σπίτι, στην επιχείρηση άλλα και σε δημόσιους χώρους. Για να δούμε.
  • Πως η ΚΑΥΚΑΣ φέρνει την ηλεκτροκίνηση κοντά μας

Πως η "ΚΑΥΚΑΣ" φέρνει την ηλεκτροκίνηση κοντά μας

1344 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/6/2022

H ηλεκτροκίνηση πήρε μπρος! Τώρα θέλει και τους φορτιστές της. Δίνει λύσεις φόρτισης. Διαθέτοντας τεχνογνωσία, προσφέροντας συμβουλευτική (πάνω στις δικές σας ανάγκες) και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η γνωστή αλυσίδα "Kαυκάς"!

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

PERAMAX
PLAKA PARKING

Τα ηλεκτροκίνητα στην Ελλάδα ήδη διπλασίασαν τις πωλήσεις τους. Πολλά νέα και αξιόλογα μοντέλα (επιβατικά και επαγγελματικά) έχουν ήδη παρουσιαστεί. Οι υποδομές αναπτύσονται ραγδαία. Ακόμη και η συνήθως “καθυστερημένη” πολιτεία δείχνει να το τρέχει! Από την επιδότηση των 8.000 ευρώ (που δίνεται για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου) ως και τη δημιουργία ειδικών πλατφορμών αναζήτησης πλησιέστερου φορτιστή σε όλο το εθνικό δίκτυο και τις πόλεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα είναι διεθνές, καθώς και η Ε.Ε. έχει ήδη ψηφίσει το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης  μέχρι το τέλος του 2035. Έτσι,  ο ηλεκτρισμός θα αποτελέσει την βασική ενέργεια κίνησης των οχημάτων μας.

Ακόμα και στη φάση μετάβασης, που βρισκόμαστε σήμερα, τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρισμού έναντι άλλων καυσίμων είναι εμφανή: Τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να φορτίζουν πολύ οικονομικά.

Ο μέσος κάτοχος μπορεί να αξιοποιήσει από τις νυχτερινές χρεώσεις του παρόχου του «γεμίζοντας» πολύ φθηνά από έναν φορτιστή που θα διαθέτει στο σπίτι ως τις πολύ χαμηλές χρεώσεις που ήδη βρίσκει σε ένα ευρύ αστικό δίκτυο φορτιστών (σε εμπορικά κέντρα, parking, super market, δίκτυο καταστημάτων «Καυκάς» κλπ).

Αξίζει να επισκεφτείτε την ψηφιακή έκθεση του Autotriti με τίτλο «Καίνε τα μισά»  και θα διαπιστώσετε πως το συνολικό ποσό που θα ξοδέψει ο κάτοχος ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε ένα ολόκληρο χρόνο θα είναι γύρω στα 250 ευρώ (το χρόνο)!
Ιδιαιτέρως σήμερα, με την ραγδαία αύξηση της τιμής των καυσίμων που έφερε η ενεργειακή κρίση, ενώ ένα συμβατικό αυτοκίνητο Euro5 χρειάζεται περίπου 4.200 (!) ευρώ ανά έτος,για το ίδιο χρονικό διάστημα, η ηλεκτροκίνηση μοιάζει εξωφρενικά οικονομική.

Βέβαια, το μεγάλο ζήτημα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι η αυτονομία τους και η διαδικασία φόρτισης. Η αυτονομία μειώνεται σημαντικά σε συνθήκες υπεραστικού ταξιδίου (ή με πιο επιθετική οδήγηση) ενώ το δίκτυο φόρτισης παραμένει ακόμα περιορισμένο.

Ωστόσο, σημαντικά βήματα ανάπτυξης πραγματοποιούνται και σε αυτό το τομέα.
 Από πρόσφορες προσιτών wallbox οικιακής φόρτισης που επιταχύνουν σημαντικά τους χρόνους φόρτισης στο σπίτι μέχρι φορτιστές δημόσιας φόρτισης και ταχυφορτιστές που σου επιτρέπουν να φορτίζεις  όταν σταθμεύεις το αυτοκίνητο σε μια βόλτα ή σε ένα ταξίδι.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Καυκάς green & economy focus – Τοp Μάρκες φορτιστών

Μια από τις εταιρείες που επενδύει στην ηλεκτροκίνηση και το δίκτυο φορτιστών είναι η γνωστή σε όλους μας “ΚΑΥΚΑΣ”.  Μια εταιρεία με green & economy focus με επένδυση σε τεχνολογία και καινοτομία. Φέρνει πιο  κοντά σε καταναλωτές και επιχειρήσεις τον ηλεκτρισμό ως βάση της κινητικότητας (και ως economy & eco friendly solution)!

Πως το καταφέρνει αυτό; Η ΚΑΥΚΑΣ φέρνει στην αγορά Τοp Brands και αξιόπιστης λειτουργίας προτάσεις φορτιστών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σε όλες τις κατηγορίες φορτιστών.

Στον κατάλογο της μπορεί να βρει κανείς προτάσεις από εταιρείες όπως η Abb,Legrand, Schneider Electric, Hager, ABL και Siemens.

Έτσι, είτε σας ενδιαφέρει ένας οικιακός φορτιστής τύπου wallbox για την πιο ταχεία φόρτιση του αυτοκινήτου σας στο σπίτι, είτε επιθυμείτε να τοποθετήσετε ένα σταθμό δημόσιας φόρτισης σε έναν εταιρικό χώρο, η ΚΑΥΚΑΣ σας δίνει τις λύσεις, διαθέτοντας τεχνογνωσία, προσφέροντας συμβουλευτική (πάνω στις δικές σας ανάγκες) και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Για να δούμε, πιο αναλυτικά, τις λύσεις φορτιστών της ΚΑΥΚΑΣ.