Σχάρες-Μπάρες αυτοκινήτου: Το must αξεσουάρ των εξορμήσεων
Σχάρες-Μπάρες αυτοκινήτου: Το must αξεσουάρ των εξορμήσεων
Σχάρες-Μπάρες αυτοκινήτου: Το must αξεσουάρ των εξορμήσεων
  • Σχάρες-Μπάρες αυτοκινήτου: Το must αξεσουάρ των εξορμήσεων
  • Σχάρες-Μπάρες αυτοκινήτου: Το must αξεσουάρ των εξορμήσεων
  • Σχάρες-Μπάρες αυτοκινήτου: Το must αξεσουάρ των εξορμήσεων

Σχάρες-Μπάρες αυτοκινήτου: Το must αξεσουάρ των εξορμήσεων

1105 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο καιρός ανοίγει, το καλοκαίρι έρχεται και οι εξορμήσεις εκτός πόλης αυξάνονται. Επειδή όμως οι «χωροταξικές» ανάγκες μιας οικογένειας πολλές φορές υπερβαίνουν αυτές του αυτοκινήτου, η λύση βρίσκεται στις σχάρες-μπάρες και τις μπαγκαζιέρες αυτοκινήτου.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : www.angelidis.gr/index.asp
Σχολιάστε
AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Τελευταία, βλέπουμε όλο και περισσότερους να χρησιμοποιούν στα αυτοκίνητά τους μπάρες οροφής και μπαγκαζιέρες, ειδικά τα σαββατοκύριακα και τις ημέρες των αργιών, όταν κι οι περισσότεροι «μπαίνουν» στο αυτοκίνητο για να ταξιδέψουν οικογενειακώς.

Οι σχάρες και οι μπαγκαζιέρες δεν είναι κάτι νέο στην αγορά ούτε μία εφήμερη μόδα. Με τις ανάγκες να αλλάζουν συνεχώς (δημιουργία οικογένειας, νέα μέλη στην οικογένεια κλπ.), η πλέον συμφέρουσα και οικονομικότερη λύση που καλύπτει τις ανάγκες μεταφοράς μιας οικογένειας, είναι αυτή της μπαγκαζιέρας. Ακόμα και για μία τριμελής οικογένεια,  μπορεί να «χωρέσει» το παιδικό καροτσάκι μέσα στην μπαγκαζιέρα, αφήνοντας ελεύθερο τον αποθηκευτικό χώρο για την τοποθέτηση μιας τσάντας για παράδειγμα.

Δεν χρειάζεται όμως να είστε οικογενειάρχης για να τοποθετήσετε σχάρες ή μπαγκαζιέρα στο όχημά σας, εφόσον είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ που εξυπηρετεί εκτός από τις ανάγκες μεταφοράς αποσκευών, την μεταφορά εξοπλισμού, είτε επαγγελματικού είτε κάμπινγκ είτε αθλητικού. Όπως γίνεται κατανοητό, όπως ποικίλλει η χρησιμότητά τους, έτσι ποικίλλουν και σε αριθμό τα κριτήρια επιλογής τους, ανάλογα με τα υλικά κατασκευής, τη μεταφορική τους ικανότητα και την προστασία από κλοπή.

Πάμε όμως να δούμε μία αξιόλογη πρόταση για μπάρες αυτοκινήτου, από τον ιταλικό οίκο CAM.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μπάρες αυτοκινήτου Logico από τον ιταλικό οίκο CAM
Η διάσημη ιταλική εταιρία CAM δημιουργεί ολοκληρωμένα πακέτα μπαρών οροφής, όπως η σειρά Logico, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και με ασφάλεια από εσάς. Η σειρά Logico αποτελεί την πιο οικονομική λύση στο χώρο των μπαρών οροφής αυτοκινήτου, ενώ είναι πλήρως πιστοποιημένη από T.U.V. και ISO PASS.

Ένα ολοκληρωμένο κιτ από τον οίκο CAM, η σειρά Logico περιλαμβάνει τις δύο  σιδερένιες μπάρες οροφής και τις βάσεις-πόδια τους (4).

Κάθε κιτ αναπτύσσεται και σχεδιάζεται ξεχωριστά για κάθε μοντέλο αυτοκίνητου.

Όλα τα προϊόντα της CAM πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένου T.U.V. και ISO PASS.

Μήκος μπάρας: 110cm
Πλάτος μπάρας: 5,3cm
Μέγιστο βάρος φορτίου μπάρας: 50kg

Ποια είναι η Pole Position Αγγελίδης

Η εταιρεία Pole Position ιδρύθηκε από τον κ. Μιχάλη Αγγελίδη στην Χαλκίδα ως κατάστημα λιανικής για αξεσουάρ αυτοκινήτου,  ενώ από το 1995 μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου πλέον δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση, εισάγοντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητα ως διανομείς και αποκλειστικοί αντιπρόσωπων εταιριών του εξωτερικού.

Στόχος της είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την περιποίηση του αυτοκινήτου. Για το λόγο αυτό πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους και διατηρεί σταθερή την ποιότητα τους.   

Τις μπάρες αυτοκινήτου Logico της CAM θα τις βρείτε διαθέσιμες από την Pole Position Αγγελίδης


Διεύθυνση: Θαρύπου 40, Νέος Κόσμος, 11743, Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2109213094, 2109241721
https://www.angelidis.gr/index.asp