Συναγερμός που σου «μιλάει»

Διαβάστηκε από 6996 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/2/2019

Θα ένιωθες πιο ασφαλής αν είχες τοποθετήσει στο αυτοκίνητό σου ένα συναγερμό που θα ξέρει πάντα που βρίσκεται το αυτοκίνητό σου και θα σε ειδοποιεί αν το παραβιάσουν ή το μετακινήσουν;

 
Προσπαθούν να στο κλέψουν; Σε ειδοποιεί με ένα sms!

Το μόνο που θα συμβεί αν σου το παραβιάσουν είναι ο κλασσικός ήχος που δεν θα τον ακούσεις, και αυτοί που θα τον ακούσουν δεν θα ασχοληθούν καν! Με το σύστημα τηλε-ειδοποίησης, ο συναγερμός έχει τη δυνατότητα να σου στείλει γραπτό μήνυμα στον αριθμό της επιλογής σου τη στιγμή που πραγματοποιείται η απόπειρα κλοπής!

Ψάχνεις να βρεις φίλτρα;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 


Βλέπεις σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σου την τοποθεσία του αυτοκινήτου
Λόγω της ύπαρξης συστήματος GPS, μπορείς ανά πάσα στιγμή να γνωρίζεις που βρίσκεται το αυτοκίνητο, είτε σταθμευμένο, είτε βρίσκεται σε κίνηση, μέσω μιας εφαρμογής που κατεβάζεις στο κινητό σου τηλέφωνο! Οι εταιρείες που εγκαθιστούν τους συγκεκριμένους συναγερμούς μπορούν να σου δώσουν αναλυτικές πληροφορίες για το πώς μπορείς να παρακολουθείς τη θέση του αυτοκινήτου σου σε πραγματικό χρόνο.

Σε ειδοποιεί ακόμα και αν σου το «φορτώσουν» σε κάποιο φορτηγό

Και σε αυτή την περίπτωση, ο συναγερμός με τηλε-ειδοποίηση σε ενημερώνει με τον ίδιο τρόπο καθώς κριτήριο ενεργοποίησης είναι και το ακριβές σημείο που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο όταν «οπλίζεις» το συναγερμό. Με απλά λόγια, αν το αυτοκίνητο κουνηθεί (ενώ δεν θα έπρεπε) για οποιοδήποτε λόγο, λαμβάνεις και πάλι SMS!

Θα γνωρίζεις ακόμα και αν το αυτοκίνητο κινήθηκε πέρα από τα γεωγραφικά όρια που έχεις θέσει.

Εκτός από τις παροχές ασφαλείας που αναλύσαμε πιο πάνω, υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του συναγερμού ώστε να σε ενημερώνει όταν το αυτοκίνητο περάσει μια συγκεκριμένη απόσταση από το σημείο που έχεις ορίσει. Για παράδειγμα, δίνεις στο παιδί σου το αυτοκίνητο υπό τον όρο να μην απομακρυνθεί πάνω από 20 χιλιόμετρα. Εισάγοντας στο συναγερμό τα 20 χιλιόμετρα, σου έρχεται γραπτό μήνυμα στο κινητό με το που το αυτοκίνητο απομακρυνθεί περισσότερο από αυτά.

 

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός