Πάθος για το βέλτιστο αποτέλεσμα

Πάθος για το βέλτιστο αποτέλεσμα

6964 Επισκέψεις στο άρθρο

Specialist στην επισκευή και αποκατάσταση ταπετσαριών αυτοκινήτων. Ειδικός στις αναπαλαιώσεις και αποκαταστάσεις κλασσικών αυτοκινήτων. Με σεβασμό στην ποιότητα. Ο λόγος για την TSADILAS auto salon design.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : www.tsadilas.gr/
INTERSYS
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Η εταιρεία TSADILAS auto salon design  είναι μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο χώρο επισκευής και αποκατάστασης ταπετσαριών. Το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ποιότητα, τη συνέπεια και τον ευχαριστημένο πελάτη. Έχοντας σεβασμό στην ποιότητα και πάθος για το βέλτιστο αποτέλεσμα, αναλαμβάνει κάθε αυτοκίνητο, προσφέροντας τις άριστες υπηρεσίες της.

Κοινοποίησέ το »


Στην TSADILAS auto salon design μπορείτε να βρείτε ταπετσαρίες αυτοκινήτων σε όλους τους τύπους, με ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Φροντίζουν για την άριστη επένδυση αυτοκινήτων, ΙΧ, ΔΧ, μηχανών, φορτηγών, λεωφορείων, σκαφών κ.α και χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους σε συνδυασμό με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής υφασμάτων, δερμάτων και υλικών.

Η εταιρία έχει επενδύσει σε υλικοτεχνική υποδομή, έχοντας εξοπλιστεί  με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον έχει φροντίσει να διαθέτει προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ταπετσαρίας, ώστε να είναι σε θέση να παρέχει το άριστο αποτέλεσμα.  

Αναλυτικότερα, στην εταιρεία TSADILAS auto salon design μπορείτε να διαλέξετε από τις εξής υπηρεσίες:
  • Ταπετσαρίες αυτοκινήτων (καθισμάτων, πορτών, μοκέτας δαπέδου και ουρανού)
  • Διακοσμήσεις πούλμαν (επένδυση καθισμάτων, πορτών, μοκέτας δαπέδου και ουρανού)
  • Ανακατασκευές αυτοκινήτων
  • Truck Salon Design
  • Δερμάτινες επενδύσεις
Ειδικός στις αναπαλαιώσεις & αποκαταστάσεις 
 
Διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον χώρο ανακατασκευής κλασικών μοντέλων επιβατικών αυτοκινήτων. Αν είστε συλλέκτης κλασικού αυτοκινήτου ή έχετε ιδιαίτερη σχέση με το παλαιό σας αυτοκίνητο, οι τεχνικοί της εταιρίας θα του δώσουν και πάλι την παλιά του αίγλη. Ειδικότητα της εταιρίας είναι οι ολικές ανακατασκευές, όπου το αυτοκίνητο «διαλύεται» και ξαναφτιάχνεται από την αρχή με βάση τα πρωτότυπα σχέδια του κατασκευαστή. Μάλιστα αναλαμβάνει η ίδια για την παραγγελία από το εξωτερικό σπάνιων ανταλλακτικών.