Τα αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι οι πιο εύκολοι στόχοι για τους κλέφτες, αλλά ωστόσο κλέβονται. Εάν θέλεις να το αποτρέψεις, θα πρέπει να επενδύσεις σε κάποια ειδικά αντικλεπτικά συστήματα.

Τα αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι οι πιο εύκολοι στόχοι για τους κλέφτες, αλλά ωστόσο κλέβονται. Εάν θέλεις να το αποτρέψεις, θα πρέπει να επενδύσεις σε κάποια ειδικά αντικλεπτικά συστήματα.

Αντικλεπτικά συστήματα αυτοκινήτου & θωράκισέ το από τους κλέφτες!
 • Τα αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι οι πιο εύκολοι στόχοι για τους κλέφτες, αλλά ωστόσο κλέβονται. Εάν θέλεις να το αποτρέψεις, θα πρέπει να επενδύσεις σε κάποια ειδικά αντικλεπτικά συστήματα.
 • Αντικλεπτικά συστήματα αυτοκινήτου & θωράκισέ το από τους κλέφτες!

Αντικλεπτικά συστήματα αυτοκινήτου & θωράκισέ το από τους κλέφτες!

18715 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/3/2022

Θες να παρκάρεις και να κοιμάσαι το βράδυ ήσυχος; Δες πως μπορούν να σε βοηθήσουν τα αντικλεπτικά συστήματα που υπάρχουν στην αγορά και βρες αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

DIGITAL IQ - ΤΑΣΟΣ ΜΠΥΡΟΣ
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

-τα αντικλεπτικά τιμονιού διαθέτουν κλειδαριά και έχουν μικρό μέγεθος
-με το GPS tracking θα βρεις ξανά το αυτοκίνητό σου, όπου και αν βρίσκεται
-επιλέγεις με βάση τις πραγματικές σου ανάγκες & το budget σου

Eσύ ποιο αντικλεπτικό σύστημα χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητό σου;
 

Οι κλοπές αυτοκινήτων αυξάνονται κατακόρυφα στη χώρα μας. Τα περιστατικά έχουν διπλασιασθεί τα τελευταία χρόνια και η τάση εκτιμάται πως θα συνεχίσει να είναι ανοδική. Μάλιστα, τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα παρουσιάζουν την πλειοψηφία των περιστατικών. Από στατιστικά στοιχεία σχετικά με περιστατικά κλοπών προκύπτει ότι για κάθε 1000 κατοίκους Αττικής και Θεσσαλονίκης αναλογούν 4 κλοπές/διαρρήξεις αυτοκινήτων!

Στόχος των κλεφτών είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα, με στόχο να τα πουλήσουν στην μαύρη αγορά ολόκληρα ή «κόβοντας» τα σε ανταλλακτικά. Φυσικά όσο περνούν τα χρόνια και η τεχνολογία εξελίσσεται, έτσι και οι κλέφτες αυτοκινήτων γίνονται όλο και πιο έξυπνοι. Την ίδια πορεία ακολουθούν ευτυχώς και τα μέσα αποτροπής. Ας δούμε μερικά από τα πιο χρήσιμα, που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Τα συστήματα ασφαλείας έχουν εξελιχθεί αρκετά, ώστε να μπορούν να αποτρέψουν τουλάχιστον την πλειοψηφία των κλεφτών. Υπάρχει μία ευρεία γκάμα αντικλεπτικών που περιλαμβάνει από μπάρες τιμονιού-πεντάλ και κλειδαριές ρόδας και ρεζέρβας, μέχρι συστήματα GPS tracking. Ας ρίξουμε μία πιο εκτενή ματιά:
 • Κλειδαριές κοτσαδόρου, αποτρέπουν την κίνηση του μοχλού και έτσι δεν είναι δυνατή η ενεργοποίησή του για σύζευξη.  
   
 • Διπλό όφελος έχουν τα αντικλεπτικά μπαστούνια, καθώς από τη μία εμποδίζουν το τιμόνι να στρίψει και από την άλλη, όντας ορατά από έξω, είναι πολύ πιθανό να αποθαρρύνουν την κλοπή.
   
 • Μία εύχρηστη και προηγμένη λύση αποτελούν τα αντικλεπτικά τιμονιού νέας γενιάς, τα οποία διαθέτουν από κλειδαριά ασφαλείας, μέχρι αυτο-συστήματα κλειδώματος, ενώ έχουν ως μεγάλο πλεονέκτημα το μέγεθός τους, αφού είναι μικρά και αποθηκεύονται εύκολα.
   
 • Αντικλεπτικά ρόδας είναι συνήθως ρυθμιζόμενα για να προσαρμόζονται στον εκάστοτε τροχό, ενώ μπορούν να εμποδίσουν όχι μόνο τη μετακίνηση του αυτοκινήτου, αλλά και την πρόσβαση ενός πιθανού κλέπτη, στα μπουλόνια.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »