Top expert tips για τις μπαγκαζιέρες αυτοκίνητου
Top expert tips για τις μπαγκαζιέρες αυτοκίνητου
  • Top expert tips για τις μπαγκαζιέρες αυτοκίνητου
  • Top expert tips για τις μπαγκαζιέρες αυτοκίνητου

Top expert tips για τις μπαγκαζιέρες αυτοκίνητου

3661 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι μπαγκαζιέρες αποτελούν ένα από τους πιο εύχρηστους τρόπους για να φορτώσετε το αυτοκίνητό σας για ένα ταξίδι. Ποιες όμως είναι οι κατάλληλες για το αυτοκίνητό σας; Ο κ. Αγγελίδης από την Pole Position Αγγελίδης απαντά σε όλες τις απορίες.

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Αν πλέον οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει και οι χώροι του αυτοκινήτου σας δεν είναι αρκετοί, μην απογοητεύεστε. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε αυτοκίνητο. Απλώς να πάρετε μία ποιοτική μπαγκαζιέρα.

Yπάρχει πληθώρα επιλογών στο εμπόριο, πρέπει να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες και λόγους χρήσης. Οι μπαγκαζιέρες, όπως και τα περισσότερα αξεσουάρ αυτοκινήτου, είναι σίγουρα μια λιγότερο οικονομική επένδυση, αλλά τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν την καθιστούν απαραίτητη

Για να γίνει πιο εύκολη η επιλογή σας, ο κ. Αγγελίδης από την Pole Position Αγγελίδης απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις

1. Γιατί να βάλω μπαγκαζιέρα οροφής στο αυτοκίνητό μου;
Για να βάλετε μπαγκαζιέρα οροφής στο αυτοκίνητό σας χρειάζεται πρώτα να τοποθετήσετε τις ανάλογες μπάρες. Με τις μπάρες οροφής αυξάνετε δραματικά τις μεταφορικές ικανότητες του οποιοδήποτε αυτοκίνητου, αλλά σε περίπτωση που αυτό δεν είναι αρκετό, μία μπαγκαζιέρα θα λύσει όλα τα μεταφορικά σας θέματα.
 
2. Τι μπορώ να βάλω μέσα σε μπαγκαζιέρες οροφής;
Ο,τιδήποτε μπορεί να χωρέσει μέσα στη μπαγκαζιέρα, επιτρέποντας το σωστό κούμπωμά της. Βαλίτσες, αθλητικό εξοπλισμό, παιχνίδια κτλ.
 
3. Τι υλικά κατασκευής χρησιμοποιούνται για τις μπαγκαζιέρες οροφής και τι βάρος έχουν;
Υπάρχουν 2 βασικά υλικά, ABS  πλαστικό και PVC πλαστικό. Τα βάρη κυμαίνονται από τα 5 κιλά έως τα 15.
 
4. Τι διαφορές έχουν μεταξύ τους;
-ABS  πλαστικό, έχει μέγιστη αντοχή και διάρκεια
-PVC πλαστικό, με αντοχή 5-7 χρόνια
 
5. Τι βάρος αντέχουν οι μπαγκαζιέρες οροφής;
Έως 50 κιλά (ανάλογα με την εταιρία παραγωγής)
Ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου καθορίζει το τελικό όριο.
 
6. Σε τι χρώματα υπάρχουν;
Υπάρχουν σε μαύρο, λευκό και γκρίζο.  Επιπρόσθετα μπορείτε να διαλέξετε είτε σε σαγρέ υλικό είτε σε γυαλιστερό.
 
7. Πως γίνεται η τοποθέτηση;
Υπάρχουν δύο μέθοδοι τοποθέτησης που άπτονται του αυτοκινήτου και της μπαγκαζιέρας: “T” bolt και συρματόσχοινο. Και οι δύο τρόποι είναι αρκετά εύκολοι με αποτέλεσμα να μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση μόνοι σας. Σαφώς παρέχονται πλήρης οδηγίες σε κάθε πακέτο, αλλά και online μέσω του ιστοτόπου μας.
 
 

Κοινοποίησέ το »

8. Γιατί να βάλω G3 μπαγκαζιέρες;
Υπάρχουν πολλοί λόγοι να προτιμήσετε μπαγκαζιέρες G3, αλλά οι σημαντικότατοι ακολουθούν παρακάτω:

Εγγύηση: Η G3 εγγυάται πως κάθε προϊόν της κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στην Ιταλία, ούτως ώστε να επισηµάνει την ποιότητά του και την προσοχή που δείχνει η εταιρία στους πελάτες της. Διάρκεια 3 έως 5 χρόνια.

City Crash: Η σειρά G3 µπαγκαζιέρων έχει επιτυχώς περάσει όλα τα ISO/PAS τεστ. Όλες οι µπαγκαζιέρες έχουν δοκιµαστεί µε µία µεγάλη δύναµη, ισοδύναµη µε 8G και βάρος που κυµαίνεται από 50kg.  

Υπεριώδη ακτινοβολία (UV): Επεξεργασία θωράκισης του υλικού που προστατεύει το προϊόν από την υπεριώδη ακτινοβολία (ακτίνες UV), προκειμένου να αντέξει στο πέρας του χρόνου.

Το σύστημα διπλού ανοίγματος επιτρέπει το άνοιγα της µπαγκαζιέρας και από τις δύο µεριές. Διευκολύνει στη φόρτωση και στην εκφόρτωση. Η µπαγκαζιέρα ανοίγει και από τις δύο µεριές µε το ίδιο κλειδί. Είναι εύκολα προσβάσιμη. Το σύστηµα διπλού ανοίγματος αντιπροσωπεύει µία θεμελιώδες λύση για όλες τις χώρες µε αριστερή µεριά οδήγηση ενώ παράλληλα διαθέτει την τοποθέτηση της μπαγκαζιέρας σε διαφορετικά σηµεία πάνω στις µπάρες και µαζί µε άλλα προϊόντα. Η µπαγκαζιέρα της G3 προσπαθεί να εκπληρώσει τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς βελτιώνοντας την πρόσβαση στο φορτίο. Καρπός της καινοτομίας των τεχνικών και στο πρακτικό σύστηµα, ξεχωρίζει στο εύρος των µπαγκαζιέρων. Το σύστηµα µπίλιας είναι αρκετό. Εύκολο και γρήγορο, ο πελάτης δεν έρχεται αντιµέτωπος µε επικίνδυνα εργαλεία τα οποία µπορούν να τραυµατίσουν τον ίδιο ή και άλλους.  Τα βέλτιστο αποτέλεσµα, απόλυτα το καλύτερο στην αγοράς. Το σύστηµα αυτό βελτιώνει την ακρίβεια εγκατάστασης και συνεισφέρει στην αυξηµένη ποιότητα της G3 μπαγκαζιέρας.
 

Ποια είναι η Pole Position Αγγελίδης

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον κ. Μιχάλη Αγγελίδη στην Χαλκίδα ως κατάστημα λιανικής για αξεσουάρ αυτοκινήτου,  ενώ από το 1995 μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου πλέον δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση, εισάγοντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητα ως διανομείς και αποκλειστικοί αντιπρόσωπων εταιριών του εξωτερικού.

Στόχος της είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την περιποίηση του αυτοκινήτου. Για το λόγο αυτό πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους και διατηρεί σταθερή την ποιότητα τους.   

Όλα τα προϊόντα της G3 εισάγονται στην Ελλάδα από την Pole Position Αγγελίδης

Διεύθυνση: Θαρύπου 40, Νέος Κόσμος, 11743, Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2109213094, 2109241721
https://www.angelidis.gr/index.asp

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ