Με την εύχρηστη εφαρμογή “BlinkMobile”, όλο το δίκτυο φορτιστών φτάνει στο κινητό σου.

    Με την εύχρηστη εφαρμογή “BlinkMobile”, όλο το δίκτυο φορτιστών φτάνει στο κινητό σου.

    17646 Επισκέψεις στο άρθρο

    Πρόκειται για την εφαρμογή Blink Mobile, ένα app που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο και μέσω της οποίας μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία όλων των φορτιστών της Blink και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με στόχο να βρείτε εύκολα και γρήγορα εκείνους που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς (και σας εξυπηρετούν).

    Ουσιαστικά, πρόκειται για μια εφαρμογή που δημιουργεί ένα ψηφιακό χάρτη στον οποίον εμφανίζει όλα τα σημεία φόρτισης.

    Σε αυτό το περιβάλλον, μπορείτε να διαλέξετε ποιο φορτιστή προτιμάτε και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλοήγησης που θα σας δείξει την ταχύτερη διαδρομή για να φτάσετε σε αυτόν.

    Ωστόσο, πέρα από το να σου δείχνει την τοποθεσία του κάθε φορτιστή της Blink και τις οδηγίες να φτάσεις σε αυτόν, η εφαρμογή της Blink παρέχει ορισμένες ακόμα πολύτιμες πληροφορίες.

    Συγκεκριμένα, μια πολύ χρηστική υπηρεσία που προσφέρει το appτης εταιρείας είναι η ένδειξη της διαθεσιμότητας του φορτιστή. Αυτό σημαίνει πως δεν θα χαραμίζετε χρόνο σας ψάχνοντας έναν φορτιστή και όταν πάτε εκεί, να χρειαστεί να περιμένετε κάποιον άλλον να τελειώσει τη δική του φόρτιση.

    Πατώντας στην εφαρμογή, θα δείτε ποιος από τους φορτιστές που βρίσκεται κοντά σας χρησιμοποιείται ήδη από άλλον χρήστη και ποιος είναι διαθέσιμος.

    Παράλληλα, μπορούμε να  δούμε τη στιγμιαία ισχύ εξόδου του φορτιστή ενώ μπορούμε να δούμε αν ο φορτιστής διαθέτει μια ή δύο εξόδους, αν μπορεί δηλαδή να επιτύχει ταυτόχρονη φόρτιση, όπως και την χρέωση (δηλαδή τα χρήματα που θα χρειαστεί να πληρώσετε με την κάρτα σας για κάθε κιλοβατώρα).
     

    Σελίδα 1Φέρνει την ηλεκτροκίνηση κοντά, στήνοντας τις απαραίτητες υποδομές φόρτισης
    Σελίδα 2Διαθέτει δίκτυο φορτιστών σε όλη την Ελλάδα - Πάνω από 430 σημεία
    Σελίδα 3Με την εύχρηστη εφαρμογή “BlinkMobile”, όλο το δίκτυο φορτιστών φτάνει στο κινητό σου.
    PERAMAX
    BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST