5 TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

6305 Επισκέψεις στο άρθρο

1. Η Nissan, έχει σε ισχύ το πρόγραμμα All Clear Service, το οποίο θα υπάρχει μέχρι και τον αρχόμενο Φεβρουάριο του 2017.Μέσου του συγκεκριμένου προγράμματος, προσφέρει στους πελάτες της Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων, χαρίζει το Φ.Π.Α., έχει έκπτωση 24% στην αγορά ανταλλακτικών, ενώ προσφέρει και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.

Ο Δωρεάν Χειμερινός Διαγνωστικός Έλεγχος περιλαμβάνει τους εξής τομείς:

-Υγρά φρένων
-Αντιψυκτικό
-Υγρά υδραυλικού τιμονιού
-Δίσκοι φρένων εμπρός
-Τακάκια φρένων εμπρός
-Σωληνώσεις υγρών φρένων
-Χειρόφρενο
-Λιπαντικά
-Λεπίδες υαλοκαθαριστήρων εμπρός – πίσω
-Πίεση – κατάσταση ελαστικών
-Εξάτμιση
-Ιμάντες
-Υγρά υαλοκαθαριστήρων
-Σωληνώσεις καυσίμου – αναθυμιάσεων
-Λειτουργία συμπλέκτη
-Διαρροές λαδιού κινητήρα
-Διαρροές σασμάν
-Κύκλωμα ψύξης
-Κύκλωμα υδραυλικού τιμονιού
-Ελαστικοί σύνδεσμοι εμπρός ανάρτησης
-Φούσκες ημιαξονίων
-Έλεγχος φώτων εμπρός – πίσω

2. Η Renault, με το πρόγραμμα Total Care έχει δημιουργήσει ένα πλαίσιο εξυπηρέτησης για όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων της, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες After Sales. Μέσω του προγράμματος Total Care, η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault.
 
Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά σε όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης και επισκευής. Ακόμα και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+ με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α).

Για το δωρεάν έλεγχο και περισσότερες πληροφορίες-λεπτομέρειες σχετικά με τα προνόμια του προγράμματος Renault Total Care το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Renault.

3. Η Citroen προσφέρει Χειμερινό έλεγχο 20 σημείων, ο οποίος περιλεμβάνει:
1. Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων,  σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης,  μπαταρίας ,  κλιματισμού και αμαξώματος.
2. Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και  υγρό πλυστικής συσκευής)
3. Έκπτωση 25% στους Υαλοκαθαριστήρες, Μπαταρία, Τακάκια – Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη,  Αντιψυκτικό υγρό, και στα Λιπαντικά  TOTAL.
4. Έκπτωση 35% στα Ελαστικά
Eπιπλέον, η γαλλική φίρμα με κάθε Χειμερινό έλεγχο Citroen, παρέχει γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου σας.

4. Η Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε ένα ΔΩΡΕΑΝ χειμερινό έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου τους προκειμένου να είναι ασφαλείς και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα ενδεχόμενα του καιρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο έλεγχος περιλαμβάνει:

• Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης μπαταρίας , κλιματισμού και αμαξώματος.
• Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής

Με κάθε Χειμερινό έλεγχο, οι πελάτες της Peugeot θα λαμβάνουν ένα γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους.

Το πρόγραμμα Δωρεάν χειμερινού ελέγχου ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017  στους συνεργαζόμενους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Peugeot.

5. Η Suzuki προσφέρει Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου σας, ωστόσο εκτός αυτού, η εταιρεία προσφέρει και άλλα προνόμια.

Μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου του 2017, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki, μπορείτε να επωφεληθείτε από το δωρεάν χειμερινό έλεγχο 20 σημείων, αλλά και να κερδίσετε εκπτώσεις και έξτρα οφέλη για το service του αυτοκινήτου σας.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES