Το service στα εξειδικευμένα συνεργεία προσφέρουν επισκευή από ειδικούς, χρήση αξιόπιστων ανταλλακτικών και μηχανημάτων, τα οποία δεν θέτουν σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια.

Εμπειρία, γνώση, εξοπλισμός

15912 Επισκέψεις στο άρθρο

Πρώτα από όλα έχουμε το πλεονέκτημα της εμπειρίας του μάστορα από τα χέρια του οποίου έχει περάσει πληθώρα μοντέλων και με πολλές χιλιάδες χλμ. στο κοντέρ.
Έπειτα, ο μάστορας που ειδικεύεται πάνω στο μοντέλο και την εθνικότητα του αυτοκινήτου σας μπορεί να κρίνει πια ανταλλακτικά, γνήσια ή after market, είναι φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή και τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά δηλαδή που έχουν εξελιχθεί από τους τεχνικούς, που εξέλιξαν το ίδιο το αυτοκίνητό σας και που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ανταλλακτικά που συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση και εσείς σαν απλός οδηγός δυστυχώς δεν έχετε τις μηχανολογικές γνώσεις να διακρίνετε…
Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως κατά την επισκευή μιας βλάβης ή ενός τυπικού service σε ένα εξειδικευμένο, νόμιμο συνεργείο και όχι στην αυλή ενός σπιτιού-μαγαζιού, η τοποθέτηση των ανταλλακτικών ή η διάγνωση μιας βλάβης γίνεται με τα σωστά μηχανήματα, όπως ορίζει ο κατασκευαστής. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του οχήματος. Τι και αν βάλεις το γνήσιο ή καλύτερο ανταλλακτικό με λάθος μηχανήματα;
Επιπλέον σύμφωνα με Ευρωπαϊκή οδηγία ο καταναλωτής θα μπορεί να απευθύνεται σε εξειδικευμένα – ανεξάρτητα συνεργεία για εργασίες συντήρησης, χωρίς να χάνει το δικαίωμα της εγγύησης του αυτοκινήτου του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ