Τα εξειδικευμένα συνεργεία προσφέρουν δωρεάν προέλεγχο ΚΤΕΟ για τους πελάτες τους αλλά και αρκετές φορές σε όποιον άλλο το επιθυμεί.

Δωρεάν προέλεγχος ΚΤΕΟ

15926 Επισκέψεις στο άρθρο

Λόγω της εντατικοποίησης των ελέγχων για τον εντοπισμό των οχημάτων που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ, τα οποία υπολογίζονται, με βάση τα στοιχεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών ΚΤΕΟ, ότι είναι πάνω από 2.000.000, πολλά εξειδικευμένα συνεργεία προσφέρουν δωρεάν προέλεγχο ΚΤΕΟ. Με αυτό τον τρόπο οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα γνωρίζουν αν και ποιες επισκευές πρέπει να πραγματοποιήσουν στο όχημά τους ώστε να περάσουν τον κανονικό έλεγχο όταν έρθει η στιγμή. ¶λλωστε για την πάταξη του φαινομένου ψηφίστηκαν νέες διατάξεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να περάσουν τον έλεγχο, πληρώνοντας το λιγότερο δυνατό (55 ευρώ έλεγχος + 33 ευρώ μειωμένο πρόστιμο) και γλιτώνοντας τα 150 ευρώ του προστίμου σε όσους βεβαιωθεί παράβαση για μη έλεγχο ΚΤΕΟ.
Μάλιστα επειδή υπεύθυνη για αυτό είναι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, που θα βεβαιώνει το πρόστιμο στη φορολογική δήλωση, κανείς από την επόμενη χρονιά δεν θα μπορεί να το γλιτώσει. Οι επισκευαστές λοιπόν πράττουν τον προέλεγχο για τη δικιά σας διευκόλυνση και οικονομία. Μάλιστα αυτό προσφέρεται όχι μόνο στους ήδη υπάρχοντες πελάτες, αλλά και σε όσους άλλους επιθυμούν, χωρίς δέσμευση για την επισκευή των πιθανών ζημιών εκεί. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ