Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης, απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες και δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας, παρέχουν τα εξειδικευμένα συνεργεία.

Απολαύστε τις διευκολύνσεις των εξειδικευμένων συνεργείων

15914 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολλά από τα εξειδικευμένα συνεργεία προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες με σκοπό τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των πελατών τους.
1. Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης:
Κάποιοι επισκευαστές παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο σας πρέπει να παραμείνει στο συνεργείο παραπάνω από μία ημέρα για να διορθωθούν οι βλάβες του, δίνοντάς σας έτσι λύση για το πως θα μετακινείστε.
2. Απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες:
Πολλά φανοποιεία δέχονται-αναλαμβάνουν την ευθύνη, η πληρωμή τους σε περίπτωση ατυχήματος που δεν φέρετε εσείς την ευθύνη, να πραγματοποιείται απευθείας από την ασφαλιστική σας εταιρία.
Δηλαδή σας απαλλάσσουν από τη διαδικασία, που απαιτεί χρόνο –και στους σημερινούς ρυθμούς είναι πολύτιμος- να εκταμιεύσετε χρήματα για να πληρώσετε τις επισκευές οι ίδιοι και μετά να τα πάρετε πίσω από την ασφάλεια σας.
3. Δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας:
Όπως ειπώθηκε παραπάνω, ο διαθέσιμος χρόνος σας είναι περιορισμένος και πολύτιμος. Οπότε σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν πλέον συνεργεία τα οποία μπορούν να σας διευκολύνουν παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητό σας από το χώρο σας.
Επιπλέον, κάποιοι επισκευαστές προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες όπως, το ξεθάμπωμα των φαναριών, το γυάλισμα του εξωτερικού χρώματος ή την επισκευή μικρών βαθουλωμάτων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ