Το πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των αυτοκινήτων Renault περιλαμβάνει πλήρες service στα 30.000 χλμ. ή κάθε 2 έτη (όποιο επέλθει πρώτο).

Renault

27694 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Renault θα βρείτε προνομιακά πακέτα service και μεγάλες εκπτώσεις τόσο για καινούρια, όσο και για παλαιότερα μοντέλα. Με μια σειρά από υπηρεσίες και μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου, η Renault προσφέρει μια ευρεία γκάμα προσφορών και εκπτώσεων, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση του αγοραστικού της κοινού, καθώς και την καλύτερη δυνατή συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Ας δούμε τα πιο σημαντικά σημεία των υπηρεσιών που προσφέρει.



Fix Packs που συμφέρουν
Στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Renault θα βρείτε τα Fix Packs, τα οποία είναι πακέτα εργασιών που περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ σε μια τιμή, με απόλυτη διαφάνεια, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς τι πληρώνετε, ενώ θα έχετε και έκπτωση που μπορεί να φτάσει το 20%. Η πολιτική όμως της Renault, έχει εστιάσει στην ικανοποίηση του πελάτη με το λιγότερο δυνατό κόστος. Για το λόγο αυτό, η Renault έχει δημιουργήσει προγράμματα στοχευμένα για πελάτες αυτοκινήτων μεγαλύτερης ηλικίας (π.χ. ανταλλακτικά ανακατασκευής για αυτοκίνητα άνω της 3ετίας, με διαφορά τιμής από εκείνα της πρώτης τοποθέτησης έως και κατά 40% και 1 χρόνο εγγύησης).


Προγραμματισμένη συντήρηση Renault
Το πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των αυτοκινήτων Renault περιλαμβάνει πλήρες service στα 30.000 χλμ. ή κάθε 2 έτη (όποιο επέλθει πρώτο). Ωστόσο, συνιστάται η αλλαγή λαδιών σε ενδιάμεσα διαστήματα (δηλαδή στα 15.000 χλμ. ή ένα έτος, στα 45.000 χλμ ή 3 έτη κ.ο.κ.) στην περίπτωση ιδιαίτερων συνθηκών χρήσης (π.χ. οδήγηση στην πόλη, υψηλές θερμοκρασίες κ.λπ.). Η ετήσια επίσκεψη συνιστάται επίσης, αφού κατά τη διάρκειά της πραγματοποιείται μια σειρά ενδελεχών ελέγχων που διασφαλίζουν τον πελάτη σε κάθε περίπτωση για την άριστη λειτουργική κατάσταση του αυτοκινήτου του. Το πρόγραμμα συντήρησης παραδίδεται αποκλειστικά για κάθε πλαίσιο στα χέρια του πελάτη, μέσω του φύλλου εγγύησης και υπηρεσιών κατά την παράδοση του καινούργιου αυτοκινήτου.


1 έτος εγγύηση για γνήσια ανταλλακτικά Renault
Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία από τη μεριά του κατασκευαστή, ώστε ο πελάτης να είναι ευχαριστημένος στο έπακρο, με τη λειτουργία του αυτοκινήτου του να παραμένει απρόσκοπτη. Κάθε γνήσιο ανταλλακτικό Renault που χρησιμοποιείται για την επισκευή ή τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, συνοδεύεται από 1 έτος εγγύηση. 

Έως 31 Ιουλίου, ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο ασφαλείας 25 σημείων


Εγγυήσεις- Απολαύστε ξέγνοιαστα!

Με αιχμή του δόρατος τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας των αυτοκινήτων Renault η οποία έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στα πλαίσια του Πλάνου Υπεροχής Renault (PER4) η Renault μπορεί πλέον, έμπρακτα, να διαβεβαιώσει τόσο τους υπάρχοντες όσο και τους δυνητικούς πελάτες Renault για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της. Η Renault προσφέρει 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα επιβατικά και ελαφρά φορτηγά Renault (ή 100.000 χλμ. όποιο επέλθει πρώτο). Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την οδήγηση του αυτοκινήτου σας αφού ό,τι και να σας συμβεί καλύπτεται πλήρως το κόστος τόσο των ανταλλακτικών όσο και της εργασίας. Επιπλέον δύο ακόμα προγράμματα καλύπτουν το Renault σας και τα οποία προβλέπουν: • 3 χρόνια εγγύηση βαφής • 12 χρόνια εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES