Εξοικονόμησε έως και 40% στα ανταλλακτικά

2179 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/9/2020

Πως θα το πετύχεις; Μα χρησιμοποιώντας ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά. Έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με τα γνήσια και διαλέγοντας τα προστατεύεις και το περιβάλλον.

 

Μια επιτυχημένη αγορά ανταλλακτικά αυτοκινήτων πρέπει να συνοδεύεται από δύο βασικές προϋποθέσεις: να είναι οικονομικά και κατάλληλα για το όχημα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ο περιορισμός του κόστους χρήσης του αυτοκινήτου αποτελεί κύριο μέλημα των ιδιοκτητών οχημάτων και ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερα οχήματα, που βρίσκονται εκτός εργοστασιακής εγγύησης. 

Τα ανταλλακτικά ανακατασκευής συνδυάζουν οικονομία και ποιότητα
Αν δεν θέλεις να πας στην επιλογή γνήσιων ή καινούριων ανταλλακτικών, αλλά και να αποφύγει τα μεταχειρισμένα, τότε η επιλογή ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών είναι η καλύτερη επιλογή. Πρόκειται για προηγουμένως χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων τα οποία έχουν υποστεί ανακατασκευή και λειτουργούν σαν να είναι καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενώ τα χρησιμοποιούν και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Τα ανταλλακτικά ανακατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν για τα γνήσια ανταλλακτικά της μάρκας του αυτοκίνητου. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα.

Συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος
Η επιλογή ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των εκπομπών CO²  και προσφέρει επίσης στους τελικούς καταναλωτές έναν οικονομικό και ασφαλή τρόπο συντήρησης των αυτοκινήτων του. Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνες, χρησιμοποιείται 80% λιγότερη ενέργεια κατά την ανακατασκευή σε σύγκριση με εκείνη που χρησιμοποιείται στην παραγωγή νέων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ενώ η ανακατασκευή εξοικονομεί επίσης πολύτιμες πρώτες ύλες όπως ο χάλυβας, το αλουμίνιο και ο χαλκός.

Είναι και οικονομικά
Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά εξοικονομούν κατά την παραγωγή τους πολύτιμες πρώτες ύλες και ενέργεια, μειώνοντας κατά συνέπεια το κόστος. Αυτό το όφελος επιστρέφει κατευθείαν σε εσένα, αφού θα τα βρεις σε προνομιακές μειωμένες τιμές που αγγίζουν ακόμη και το 40% σε σχέση με τις τιμές των καινούργιων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Πριν αγοράσεις το ανταλλακτικό που διάλεξες σιγουρέψου ότι αναφέρεται ρητά στην συσκευασία του το ότι είναι προϊόν ανακατασκευής και ότι  συνοδεύεται από εγγύηση.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός